CELEBRITIES

Ο Kobe Bryant ταξίδεψε στους ουρανούς, αφήνοντας ανεκπλήρωτο το μεγαλύτερο του στοίχημα


The Jennettes

31 Ιανουαρίου 2020

Ο Kobe Bryant ταξίδεψε στους ουρανούς, αφήνοντας ανεκπλήρωτο το μεγαλύτερο του στοίχημα

Λίγες ημέρες μετά την τραγική είδηση της απώλειας του Kobe Bryant, της κόρης του, Gianna και άλλων επτά ατόμων από συντριβή ελικοπτέρου, αποκαλύπτεται τώρα από ξένες πηγές πως ο θρύλος του NBA προσπαθούσε να συμφιλιωθεί το τελευταίο διάστημα, με τους γονείς του. Όπως φαίνεται, το μεγαλύτερο του στοίχημα έμεινε ανεκπλήρωτο. 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, μετά την είδηση του θανάτου του Kobe Bryant, οι γονείς του, Joe και Pamela κλείστηκαν στο σπίτι τους, θρηνώντας τον χαμό του γιου τους παρόλο που δεν επισκέφθηκαν τη σύζυγο και τις κόρες του Kobe.

Οι σχέσεις τους για την ακρίβεια, όπως αναφέρεται, ήταν για πολλά χρόνια ανύπαρκτες ενώ το τελευταίο διάστημα ο Kobe Bryant έκανε μεγάλες προσπάθειες για να τα ξαναβρούν. Ο λόγος της απομάκρυνσής τους πιθανολογείται ότι ήταν η επιλογή του Bryant να κάνει σύζυγό του, τη Vanessa. 

Μάλιστα, οι γονείς του δεν είχαν πάει ούτε στον γάμο τους καθώς ήταν αντίθετοι στο να παντρευτούν από τόσο νεαρή ηλικία.

Παρόλο που μετέπειτα έγιναν αρκετές προσπάθειες συμφιλίωσης ιδίως μετά τη γέννηση της Gianna, η σχέση τους κλονίστηκε ξανά όταν το 2013 οι γονείς του θρύλου προσπάθησαν να πουλήσουν αναμνηστικά του σε μια αίθουσα πλειστηριασμών. Ο kobe Bryant είχε θυμώσει τόσο που προχώρησε σε αγωγή εναντίον τους. 

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, ο Kobe Bryant είχε προσπαθήσει να τους προσεγγίσει πάλι ιδίως, μετά την απομάκρυνσή του από την ενεργό συμμετοχή και δράση του στο NBA. Σύμφωνα με πηγές, ο Kobe Bryant ονειρευόταν μια πλήρη επανασύνδεση με τους γονείς του, κάτι το οποίο δυστυχώς, έμεινε ανεκπλήρωτο σε αυτή τη ζωή. 

Δείτε ακόμη: GRAMMYS 2020: BEST LOOKS 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.