CELEBRITIES

Taylor Swift: «Δεν είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα»


The Jennettes

31 Ιανουαρίου 2020

Taylor Swift: «Δεν είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα»

Στο νέο ντοκιμαντέρ της Taylor Swift, «Miss Americana», η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν είναι έτοιμη να κάνει παιδιά, καθώς πλησιάζει την ηλικία των 30 ετών.

Η Taylor Swift έκανε μια σπάνια δήλωση σχετικά με το κατά πόσο είναι έτοιμη να γίνει μητέρα. "Υπάρχει ένα κομμάτι μου που αισθάνεται σαν να είμαι 57 ετών, αλλά υπάρχει και ένα μέρος του εαυτού μου, που σίγουρα δεν είναι έτοιμο να κάνει παιδιά και σίγουρα δεν είναι έτοιμο να μεγαλώσει παιδιά", λέει η Taylor. "Δεν έχω πραγματικά την πολυτέλεια να υπολογίζω τα πράγματα, όμως, ακριβώς επειδή σχεδιάζεται δύο χρόνια πριν. Κυριολεκτικά, σε δύο μήνες, θα έρθουν σε μένα με ημερομηνίες για την επόμενή μου περιοδεία", είπε χαρακτηριστικά η διάσημη τραγουδίστρια.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι δεν είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια οικογένεια, η Taylor διευκρινίζει στο ντοκιμαντέρ ότι βρίσκεται σε μια εξαιρετικά ευτυχισμένη σχέση με τον Joe Alwyn.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: SplashNews

Δείτε ακόμη: GRAMMYS 2020: BEST LOOKS

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.