CELEBRITIES

Η προθέρμανση της Jennifer Lopez και το άγχος της πριν βγει στη σκηνή του τελικού Super Bowl


The Jennettes

4 Φεβρουαρίου 2020

Η προθέρμανση της Jennifer Lopez και το άγχος της πριν βγει στη σκηνή του τελικού Super Bowl

Με την αδρεναλίνη στα ύψη και το άγχος να χτυπά κόκκινο ακόμη και για τη Jennifer Lopez, η διάσημη performer κατάφερε να ανέβει στη σκηνή του τελικού του Super Bowl, κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν.

H 50χρονη Lopez, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, δείχνει πως θέλει να τα έχει όλα υπό έλεγχο. Γι' αυτό και  προετοιμάζεται πυρετωδώς και προθερμαίνεται πριν ανέβει στη σκηνή. Όσο η Shakira έβαζε «φωτιά» στη σκηνή του Super Bowl LIV, η Jennifer Lopez βρισκόταν στα backstage για τις τελευταίες «πινελιές» στο look της και παράλληλα την παρακολουθούσε από τις τεράστιες οθόνες με εμφανή την αγωνία και το άγχος.

Στην προσπάθειά της να ξεπεράσει το τρακ της, η διάσημη τραγουδίστρια, χορεύει διακριτικά στον ρυθμό του κομματιού της Shakira, ενώ αγκαλιάζει μια συνεργάτιδά της που της εύχεται να το διασκεδάσει και στη συνέχεια, κάνει για τελευταία φορά πρόβα, για να βεβαιωθεί πως όλα είναι υπό έλεγχο.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη: Celebrities με φορέματα και μπότες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.