CELEBRITIES

3 + 1 celebrities που νίκησαν κάθε επαγγελματικό εμπόδιο κι έφτασαν στην κορυφή


The Jennettes

4 Φεβρουαρίου 2020

3 + 1 celebrities που νίκησαν κάθε επαγγελματικό εμπόδιο κι έφτασαν στην κορυφή

Μπορεί πλέον να θεωρούνται κορυφή στο είδος τους και να βιώνουν την απόλυτη επιτυχία, όμως οι παρακάτω γυναίκες συνάντησαν πολλά εμπόδια στην αρχή της καριέρας τους, ενώ ορισμένες από αυτές υπέφεραν ακόμη κι από κατάθλιψη.

Η Jennifer Lopez είχε εξομολογηθεί πόσο δύσκολα άρχισε την καριέρα της και τις δυσκολίες που συνάντησε στην αρχή, εμπνέοντας όλους μας να μην τα παρατάμε και να μην το βάζουμε κάτω. Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στις απορρίψεις που δέχθηκε, λέγοντας πως η απόρριψη είναι σκληρή και μερικές φορές, πραγματικά σε κάνει να το βάζεις κάτω. Όμως ήρθε η στιγμή που το τραγούδι της έγινε νο1, συμμετείχε στην πρώτη της ταινία και μετά όλα πήραν τον δρόμο τους.

Η Sarah Jessica Parker γεννήθηκε όπως έχει πει σε πολύ φτωχή οικογένεια και αναγκάστηκε να δουλέψει από πολύ μικρή ηλικία για να συνεισφέρει οικονομικά στην οικογένειά της. Παρά τις δυσκολίες, η μητέρα της την ενθάρρυνε να ασχοληθεί με τις τέχνες, γι' αυτό και εγγράφηκε σε σχολή μπαλέτου, μουσικής και θεάτρου. Αφού πέρασε από πολλές auditions και εργάστηκε σκληρά για να πετύχει τους στόχους της, στο τέλος κατάφερε να πάρει τον ρόλο της "Carrie" στη σειρά "Sex and the City" που την έκανε γνωστή σε όλους.

Πριν η Emily Blunt γίνει μία από τις πιο διάσημες και πολύ καλές ηθοποιούς του Hollywood, μετά βίας όπως έχει πει, μπορούσε να μιλήσει στους φίλους της και τους συμμαθητές της. Μεταξύ των 7 και των 14 ετών, η Emily είχε μεγάλο τραύμα. Όπως είπε "Ήμουν ένα έξυπνο παιδί και είχα πολλά να πω, αλλά δεν μπορούσα να το πω. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα ήμουν σε θέση να καθίσω και να μιλήσω σε κάποιον". Αλλά αυτό άλλαξε όταν ένας από τους δασκάλους της, την ενθάρρυνε να δοκιμάσει ένα διαφορετικό σχολικό παιχνίδι, δοκιμάζοντας να κάνει διαφορετικές φωνές. Στην αρχή φυσικά δυσκολευόταν, όμως μετά από επιμονή του δασκάλου της, κατάφερε να τοποθετήσει τη φωνή της με διαφορετικούς τόνους, και τελικά να ξεπεράσει τις φοβίες της. Έτσι, έβαλε τις βάσεις για την επιτυχημένη καριέρα που την περίμενε.

H Lady Gaga έχει εξομολογηθεί πολλές φορές τη μάχη της με την κατάθλιψη και τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εφηβική της ηλικία. Μάλιστα, πρόσφατα η μητέρα της σε συνέντευξή της είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "στο γυμνάσιο, επειδή ήταν μοναδική, άρχισε να υποφέρει. Ξέρετε, αισθανόταν απομονωμένη από όλα όσα γίνονταν. Ταπεινωμένη. Τρελή. Και άρχισε να αμφισβητεί τον εαυτό της και τις ικανότητές της. Και εκείνη την περίοδο εμφάνισε κατάθλιψη. Προσπαθούσαμε να τη βοηθήσουμε, αλλά δεν ξέραμε τα πάντα".

Στα 19 της η Lady Gaga μέσα σε όλες τις μάχες που έδινε, αντιμετώπισε και σεξουαλική παρενόχληση. Όλα, όμως, αυτά τα εμπόδια δεν ήταν ικανά για να της στερήσουν την τεράστια επιτυχία, την απήχηση και την αγάπη που απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια.

Δείτε ακόμη: 8 + 1 ιστορικές μορφές θα έμοιαζαν έτσι αν ζούσαν το 2020

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.