CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry ψάχνει για σπίτι στο αγαπημένο μέρος της Meghan Markle


The Jennettes

6 Φεβρουαρίου 2020

Ο πρίγκιπας Harry ψάχνει για σπίτι στο αγαπημένο μέρος της Meghan Markle

Όλα τα φώτα είναι επάνω τους. Ειδικά τώρα που είναι μακριά από το Παλάτι, το ενδιαφέρον αυξάνεται για την νέα ζωή του ζευγαριού μετά την παραίτησή τους. Ο λόγος φυσικά για την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται στον Καναδά μετά το Megxit αλλά το καλοκαίρι σκοπεύουν να μετακομίσουν στο αγαπημένο μέρος της Meghan, το Los Angeles.

Η ίδια είχε γράψει παλαιότερα και στο προσωπικό blog που διατηρούσε, "The Tig", ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Los Angeles. Ένα κορίτσι από την California που ζει με την φιλοσοφία πως όλα μπορούν να γιατρευτούν είτε με την γιόγκα, είτε με την παραλία ή ακόμα και με μερικά αβοκάντο.

Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου αλλά το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τον νέο του προορισμό. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, το φιλικό περιβάλλον της Meghan Markle αναφέρει ότι το ζευγάρι απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή κάνοντας βόλτες, yoga, περνώντας στιγμές στη φύση και τους αρέσει να μένουν σπίτι με τον μικρό Archie και τα σκυλιά τους.

Μένει να δούμε αν το καλοκαίρι η Μeghan και ο Harry ετοιμάσουν και πάλι τις βαλίτσες τους με προορισμό το κοσμοπολίτικο Los Angeles.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.