CELEBRITIES

Ο γάμος της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez κρύβει μια έκπληξη στη λίστα των καλεσμένων


The Jennettes

7 Φεβρουαρίου 2020

Ο γάμος της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez κρύβει μια έκπληξη στη λίστα των καλεσμένων

Η Jennifer Lopez αναμένεται να παντρευτεί τον Alex Rodriguez το καλοκαίρι. Οι προετοιμασίες του γάμου τους έχουν εντατικοποιηθεί παρά τα shows των βραβείων και το Super Bowl που τον τελευταίο καιρό, έχουν σπαταλήσει πολύ από την ενέργεια και τον χρόνο της Lopez. 

Το ζευγάρι ωστόσο, μέσα στα σχέδια του γάμου του, φαίνεται πως έχει και κάποιες αρκετά προχωρημένες αντιλήψεις. Σύμφωνα με πηγή, "Η Jennifer και ο Alex ανυπομονούν να έρθει η ημέρα του γάμου τους το καλοκαίρι αν και ζουν ήδη σαν να έχουν παντρευτεί, καθώς κάνουν τα πάντα μαζί. Θέλουν όμως, να το κάνουν πιο επίσημα. Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ ενώ σκοπεύουν να καλέσουν και τους πρώην τους στη μεγάλη αυτή μέρα". 

H Jennifer Lopez έχει κάνει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της και τραγουδιστή, Marc Anthony, τα δίδυμα Max και Emme. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί το 2004 ενώ χώρισαν μετά από μία δεκαετία. Οι λεπτομέρειες του γάμου της Lopez με τον Rodriguez δεν είναι ακόμη πολλές, καθώς ο γάμος δεν πρόκειται να γίνει σε πολύ μεγάλο κύκλο. Ωστόσο, ανάμεσα στους συγγενείς και τα αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού, θα υπάρχουν θέσεις και για τις περασμένες αγάπες των δύο διασήμων! 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ jlo

Δείτε ακόμη: Τα ωραιότερα φορέματα των Oscars όλων των εποχών 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.