CELEBRITIES

Η Νatalie Portman τίμησε τις γυναίκες σκηνοθέτιδες που δεν ήταν υποψήφιες - Τα ονόματα τους "κέντησαν" το φόρεμα της


10 Φεβρουαρίου 2020

Η Νatalie Portman τίμησε τις γυναίκες σκηνοθέτιδες που δεν ήταν υποψήφιες - Τα ονόματα τους "κέντησαν" το φόρεμα της

Η Natalie Portman εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Oscars 2020 με δημιουργία Dior και εκτός από το γεγονός πως ήταν από τις πιο κομψές, ξεχώρισε για μία κίνηση της που θα συζητηθεί έντονα. Στην κάπα που κάλυπτε του ώμους της ήταν κεντημένα τα ονόματα των γυναικών σκηνοθέτιδων που δεν ήταν υποψηφιες.

Η δημοσιογράφος των Los Angeles Times, Amy Kaufman, ήταν εκείνη που τη ρώτησε για την κίνησή της. Όπως είπε η ηθοποιός, στο φόρεμά της είχε τα ονόματα των Lulu Wang, Greta Gerwig, Lorene Scafaria, Marielle Heller και Mari Diop και άλλων.

Natalie Portman embroidered her Dior cape with all of the female directors who weren't nominated for #Oscars. Check out her explanation here.

Embedded video

"Ήθελα να τιμήσω τις γυναίκες που δεν είχαν αναγνωριστεί για το απίστευτο έργο τους φέτος, με ένα απλό τρόπο", εξήγησε η Portman.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι γυναίκες σκηνοθέτιδες δεν εμφανίστηκαν στην κατηγορία καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.