CELEBRITIES

O Tom Hanks ανακοίνωσε τη δημιουργία του Μουσείου των Oscars- «Είμαι ο Σπάρτακος»


The Jennettes

10 Φεβρουαρίου 2020

O Tom Hanks ανακοίνωσε τη δημιουργία του Μουσείου των Oscars- «Είμαι ο Σπάρτακος»

O Πρόεδρος της Ακαδημίας, David Rubin, παρουσίασε τον αντιπρόεδρο Tom Hanks στη σκηνή των φετινών Oscars.

Ο Tom Hanks τίμησε τον ηθοποιό Kirk Douglas στο τέλος της ομιλίας του στα 92α Βραβεία Όσκαρ, λέγοντας την περίφημη ατάκα από την ομώνυμη ταινία "Είμαι ο Σπάρτακος".  Ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι το Μουσείο της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών θα ανοίξει τις πόρτες του στις 14 Δεκεμβρίου 2020.

«Έχουμε αρκετά μουσεία στο Los Angeles ακόμα και ένα για selfies φωτογραφίες. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ναι υπάρχει. Μπορείτε να το ψάξετε. Ωστόσο, ποτέ δεν είχαμε ένα Μουσείο Κινηματογράφου και τώρα θα έχουμε. Εγώ σήμερα τέλειωσα με κάτι βαψίματα. Με βοήθησε η Scarlett Johansson, ενώ ο Brad Pitt δούλευε με κάτι μερεμέτια στην ταράτσα ημίγυμνος. Το Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας θα ανοίξει τις πόρτες του στις 14 Δεκεμβρίου του 2020» αποκάλυψε ο διάσημος ηθοποιός.

Το νέο μουσείο είναι αφιερωμένο σε όλες τις πτυχές της ιστορίας του Hollywood από τους σταρ, τους σκηνοθέτες και τους σεναριογράφους μέχρι τα σκηνικά και τα κοστούμια, τον σχεδιασμό της παραγωγής και την τεχνολογία. Θα βρίσκεται στο Miracle Michael, εκεί όπου είναι συγκεντρωμένα τα περισσότερα μουσεία του Los Angeles. Ο Tom Hanks είναι στο διοικητικό συμβούλιο μαζί με τον Ελληνοαμερικανό Jim Giannopoulos, πρόεδρο της Paramount.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: SplashNews

Δείτε ακόμη:OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.