CELEBRITIES

H Olivia Colman στα Oscars 2020: «Το να κερδίζεις ένα Όσκαρ, σε γερνάει»


The Jennettes

10 Φεβρουαρίου 2020

H Olivia Colman στα Oscars 2020: «Το να κερδίζεις ένα Όσκαρ, σε γερνάει»

Η Olivia Colman έφτασε στο κόκκινο χαλί των Oscars καμαρωτή και χαμογελαστή, φορώντας μία βελούδινη τουαλέτα με την υπογραφή της Stella McCartney και με νέο πλατινέ κοντό μαλλί.

Έναν χρόνο μετά την νίκη της με το Όσκαρ ‘Α Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Η Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου, η διάσημη ηθοποιός επέστρεψε πιο απολαυστική για να παρουσιάσει το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου. «Το να κερδίζεις ένα Όσκαρ σε γερνάει» είπε ανεβαίνοντας στην σκηνή του Dolby Theatre. «Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε και πάλι. Είναι μεγάλη η χαρά να βρίσκομαι εδώ», δήλωσε η Colman και πρόσθεσε: «Πέρυσι ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής του συζύγου μου. Πραγματικά το είπε αυτό κι εγώ γέννησα τρεις φορές. Ελπίζω να περνάτε όλοι τόσο καλά όσο εκείνος πέρυσι».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός άρχισε να απαριθμεί τους υποψήφιους ηθοποιούς για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, χωρίς μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: SplashNews

Δείτε ακόμη:OSCAR 2020: Οι εμφανίσεις που απογοήτευσαν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.