Η Vanessa Bryant αρνείται να δεχτεί την απώλεια του συζύγου και της κόρης της και συγκλονίζει με το νέο post της

The Jennettes
Τρίτη 11 Φεβρουάριος 2020

Η Vanessa Bryant βιώνει μία από τις πιο δύσκολες καταστάσεις, καθώς έχουν φύγει από τη ζωή ο αγαπημένος της άντρας και δημοφιλής μπασκετμπολίστας, Kobe Bryant, και η μεγάλη της κόρη, Gianna, σ' ένα τραγικό δυστύχημα με ελικόπτερο.

Η Vanessa Bryant δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι η λατρεμένη κόρη της, Gigi και ο σύντροφος της ζωής της, Kobe, δεν βρίσκονται πλέον κοντά της. Η σύζυγος του Kobe Bryant ανέβασε στο Instagram ένα μήνυμα, μέσω του οποίου προσπαθεί να πείσει τον ίδιο της τον εαυτό για την τραγική απώλεια.View this post on Instagram


I’ve been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and Gigi are gone. I can’t process both at the same time. It’s like I’m trying to process Kobe being gone but my body refuses to accept my Gigi will never come back to me. It feels wrong. Why should I be able to wake up another day when my baby girl isn’t being able to have that opportunity?! I’m so mad. She had so much life to live. Then I realize I need to be strong and be here for my 3 daughters. Mad I’m not with Kobe and Gigi but thankful I’m here with Natalia, Bianka and Capri. I know what I’m feeling is normal. It’s part of the grieving process. I just wanted to share in case there’s anyone out there that’s experienced a loss like this. God I wish they were here and this nightmare would be over. Praying for all of the victims of this horrible tragedy. Please continue to pray for all.

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

«Έχω διστάσει να βάλω τα συναισθήματά μου σε λέξεις. Το μυαλό μου αρνείται να δεχτεί ότι τόσο το Kobe όσο και ο Gigi μου έχουν φύγει. Δεν μπορώ να επεξεργαστώ και τα δύο ταυτόχρονα. Προσπαθώ να επεξεργαστώ ότι ο Kobe έχει φύγει, αλλά το σώμα μου αρνείται να δεχτεί ότι ο Gigi μου δεν θα επιστρέψει ποτέ σε μένα. Είναι άδικο. Γιατί θα πρέπει να ξυπνήσω άλλη μια μέρα που το κοριτσάκι μου δεν θα μπορεί να έχει αυτή την ευκαιρία; Είμαι τόσο τρελαμένη. Είχε τόση ζωή για να ζήσει. Τότε συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι ισχυρή και να είμαι εδώ για τις τρεις κόρες μου. Τρελαμένη δεν είμαι με τον Kobe και τη Gigi που δεν είναι εδώ, αλλά είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ με τη Natalia, την Bianca και την Capri. Ξέρω ότι αυτό που αισθάνομαι είναι φυσιολογικό. Είναι μέρος της διαδικασίας θλίψης. Απλά ήθελα να το μοιραστώ, σε περίπτωση που υπάρχει κάποιος εκεί έξω που έχει βιώσει μια τέτοια απώλεια. Θεέ μου θα ήθελα να ήταν εδώ και αυτός ο εφιάλτης να τελείωνε. Προσεύχομαι για όλα τα θύματα αυτής της φρικτής τραγωδίας. Παρακαλώ, συνεχίστε να προσεύχεστε για όλους», έγραψε στο μήνυμά της η Vanessa Bryant, συγκινώντας τους πάντες.

Δείτε ακόομη:Μια μαμά αποτυπώνει τον πρώτο χρόνο του γιου της χρησιμοποιώντας κομμάτια πίτσας