CELEBRITIES

Οι άγνωστες φωτογραφίες του Joaquin Phoenix από τα τελευταία γυρίσματα της ταινίας "Joker"


The Jennettes

14 Φεβρουαρίου 2020

Οι άγνωστες φωτογραφίες του Joaquin Phoenix από τα τελευταία γυρίσματα της ταινίας "Joker"

Ο Joaquin Phoenix φέτος κέρδισε για πρώτη φορά το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου παρά τις παλαιότερες του υποψηφιότητες για βραβείο. Ο Todd Philips αποφάσισε πρόσφατα να τιμήσει τον βραβευμένο ηθοποιό, αναρτώντας μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον πρωταγωνιστή του Joker από τα τελευταία γυρίσματα. 

Ο επίσης υποψήφιος για Όσκαρ, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας, προχώρησε στη δημοσίευση φωτογραφιών από την τελευταία ημέρα γυρισμάτων του "Joker".

Όπως έγραψε ο Philips στο Instagram, «Όλες είναι από την τελευταία ημέρα γυρίσματος. Ήταν αναμφίβολα, γλυκόπικρη η αίσθηση. Παρόλο που νιώσαμε τέλεια που το κάναμε, βιώσαμε επίσης μια τόσο έντονη και μοναδική εμπειρία, και ξαφνικά απλώς τελείωσε. Η ταινία ήταν μια ανεπανάληπτη διαδρομή και ολοκληρώθηκε, βλέποντας τον Joaquin να ανεβαίνει σε εκείνη τη σκηνή αυτό το σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ ξανά όλο το καστ και το προσωπικό. Και κυρίως τους φανς, που το τίμησαν».

Οι φωτογραφίες είναι μοναδικές, όπως και ο σπουδαίος πρωταγωνιστής του "Joker". 

Δείτε ακόμη: Vanity Fair Oscar Party: Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.