CELEBRITIES

Η απίστευτη μεταμόρφωση της Drew Barrymore μετά την απώλεια βάρους και το πιο δυνατό body positivity μήνυμα


The Jennettes

20 Φεβρουαρίου 2020

Η απίστευτη μεταμόρφωση της Drew Barrymore μετά την απώλεια βάρους και το πιο δυνατό body positivity μήνυμα

Υπάρχουν στιγμές που δυσκολευόμαστε να αγαπήσουμε το σώμα μας, όπως ακριβώς είναι. Αυτό έχει ως άμεση συνέπεια τη δυσκολία να αποδεχτούμε τον εαυτό μας και την ομορφιά που κρύβεται πίσω από αυτόν σε κάθε περίοδο της ζωής μας, όπως είναι αυτή της εγκυμοσύνης. H Drew Barrymore με αφορμή την αλλαγή στο σώμα της μετά από δύο εγκυμοσύνες, δεν δίστασε να μιλήσει δημοσίως μέσα από ένα Instagram post, για τις μεταπτώσεις της ψυχολογίας της και τη δύσκολη πορεία μέχρι να φτάσει να αγαπάει πλήρως τον εαυτό της σήμερα.

Ως μέρος του #WellnessWeek στο οποίο εκφράζει τις σκέψεις της αυτή την εβδομάδα γύρω από την εικόνα που έχει για τον εαυτό της, η ηθοποιός εξομολογείται πως είναι ακόμη κάποιες φορές, δύσκολο να αποδεχθεί το σώμα της μετά από δύο εγκυμοσύνες. 

Μόλις πριν λίγες ώρες μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός έγραψε ένα γράμμα γεμάτο αγάπη και όμορφα συναισθήματα, προς τον προπονητή της, Marnie Alton, με τη βοήθεια του οποίου, κατάφερε να χάσει 20 κιλά. Η ίδια ανοίχτηκε έπειτα, για τις δυσκολίες μιας γυναίκας να αποδεχτεί το σώμα της μετά από εγκυμοσύνη. "Οι αυξομειώσεις του βάρους και οι αλλαγές στο σώμα μου είναι μια διαδρομή γεμάτη προκλήσεις, αλλά και απολαύσεις". Όπως συνεχίζει, "Έφερα στον κόσμο δύο παιδιά και είναι ό,τι πολυτιμότερο για μένα πάνω στον πλανήτη. Αποκαλώ θαύμα τη γέννηση των δύο μου κοριτσιών οπότε αποδέχομαι τις αλλαγές στο σώμα μου".

Μπορεί η ηθοποιός να αποδέχεται το "rollercoaster" του σώματος της, όπως το αποκαλεί, αλλά η ίδια δεν διστάζει να εκφράσει και κάποιες ανασφάλειες που συνόδευσαν όλη αυτη την αλλαγή στην αυτοεικόνα της. "Υπήρχαν μέρες που έκλαιγα μπροστά από τη ντουλάπα μου. Μισούσα τον τρόπο που ντυνόμουν και δεν ένιωθα καθόλου όμορφα με τον εαυτό μου. Μου πήρε πολύ καιρό για να το συνηθίσω. Ένιωθα σαν το ανθρωπάκι έξω από τη ζύμη του Pillsbury".

Η Drew Barrymore συμβούλευσε επίσης, τους followers της να μην κάνουν συγκρίσεις με τις διασημότητες του Hollywood. "Μην συγκρίνετε τους εαυτούς σας με τις εικόνες που βλέπετε στα περιοδικά και το κόκκινο χαλί. Πρέπει να μάθετε να αποδέχεστε το σώμα σας. Κι εμένα μου πήρε καιρό αλλά τα κατάφερα. Σήμερα, έχω βρει την απόλυτη ισορροπία με την εικόνα του εαυτού μου. Μου πήρε μόνο 44 χρόνια για να βρω τον πραγματικό εαυτό μου!".

Η αγαπημένη ηθοποιός τελείωσε τη δημοσίευσή της, λέγοντας πως το παν δεν είναι η τελειότητα, αλλά η συμφιλίωση με τον ίδιο μας τον εαυτό και αυτό είναι το μεγαλύτερο καθημερινό στοίχημα μιας γυναίκας. 

Δείτε ακόμη: 12 sexy εμφανίσεις της Jennifer Lopez που έχουν μείνει στην ιστορία 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.