CELEBRITIES

Harry- Meghan: Λύνουν τη σιωπή τους μετά τις τελευταίες αποφάσεις με μια αστεία ανάρτηση στο Instagram


The Jennettes

21 Φεβρουαρίου 2020

Harry- Meghan: Λύνουν τη σιωπή τους μετά τις τελευταίες αποφάσεις με μια αστεία ανάρτηση στο Instagram

Ο πρίγκιπας Harry Και η Meghan Markle ανοίγουν νέο κεφάλαιο στη ζωή τους με επίσημη ημερομηνία την 31 Μαρτίου. Μέχρι τότε, το ζευγάρι έχει ορισμένες ακόμη βασιλικές υποχρεώσεις που καλείται να εκπληρώσει με επιτυχία.

Για την ακρίβεια, το παλάτι υποχρεώνει τον Harry να δώσει το παρών στα βραβεία Endeavour Fund, στο μουσικό φεστιβάλ Mountbatten, στα εγκαίνια του νέου μουσείου Silverstone Experience, καθώς και στην επανεγγραφή της επιτυχίας του Jon Bon Jovi, «Unbroken» σε υποστήριξη του Ιδρύματος Games Invictus. 

Με αφορμή την τελευταία εκδήλωση, ο Harry και η Meghan φαίνεται πως δημιούργησαν ένα χιουμοριστικό βίντεο προκειμένου να ανακοινώσουν την επανακυκλοφορία του τραγουδιού του Jon Bon Jovi στις 28 Φεβρουαρίου.

Το βίντεο δείχνει τη συνομιλία ανάμεσα στον Harry και τον τραγουδιστή, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για πραγματική ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ τους, όπως αναφέρεται παρακάτω. Ωστόσο, ο πρίγκιπας Harry δημιούργησε τη χιουμοριστική συνομιλία για να προκαλέσει την περιέργεια του κοινού για το μεγάλο γεγονός, στο οποίο πρόκειται να παραστεί. 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.