CELEBRITIES

Οι δύο βασικές προτεραιότητες στη ζωή του Bradley Cooper μετά τον χωρισμό του από την Irina Shayk


The Jennettes

25 Φεβρουαρίου 2020

Οι δύο βασικές προτεραιότητες στη ζωή του Bradley Cooper μετά τον χωρισμό του από την Irina Shayk

Ο διάσημος ηθοποιός, Bradley Cooper, μπορεί να χώρισε πρόσφατα από το super model, Irina Shayk, όμως προσπαθεί να είναι συνέχεια στην καθημερινότητα της κόρης τους, Lea.

Ο χωρισμός Bradley Cooper – Irina Shayk απασχόλησε τον Τύπο πάρα πολύ, καθώς κανείς δεν περίμενε μια τέτοια δυσάρεστη εξέλιξη για τη σχέση τους παρά τις έντονες φήμες που υπήρχαν μετά την βραδιά των Oscars 2019. Ενώ παραμένει αχώριστος και με τη μητέρα του. Ο Bradley φρόντισε να πάρει ένα διαμέρισμα δίπλα από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη ώστε να έχει κοντά τη μητέρα του, αλλά φροντίζει να διατηρεί ωστόσο, και στιγμές ιδιωτικότητας. Ο Cooper είναι από τους ηθοποιούς, που επιλέγουν να έχουν μαζί σχεδόν σε κάθε τους εμφάνιση ακόμη κι επάνω στο κόκκινο χαλί, τη γυναίκα που τους έφερε στον κόσμο. Η μαμά Cooper είναι από τις μητέρες του Hollywood, που ασκούν άμεση επιρροή στον γιο της.

Όπως φαίνεται, ο Bradley Cooper έχει ξαναβρεί τις ισορροπίες του και κάνει focus στο να περνά ποιοτικό χρόνο και με τη μικρή του κόρη Lea, η οποία αναμφίβολα όσο μεγαλώνει μοιάζει στους όμορφους γονείς της. 

 Δείτε ακόμη: MOSCHINO F/W 2020-2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.