CELEBRITIES

Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Taylor Swift σε «τοξικό προνομιούχο άντρα»


The Jennettes

28 Φεβρουαρίου 2020

Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Taylor Swift σε «τοξικό προνομιούχο άντρα»

Η Taylor Swift μεταμορφώνεται κυριολεκτικά σε "άντρα" για τις ανάγκες του νέου της βιντεοκλίπ.

Το τραγούδι "The Man" από το έβδομο άμπουμ της "Lover" ουσιαστικά, εναντιώνεται στους άντρες παραγωγούς έπειτα από την περσινή της διαμάχη με τον ιδιοκτήτη της Big Machine Records, Scooter Braun. 

H διάσημη τραγουδίστρια είναι ένας άντρας που καπνίζει πούρο και πηγαίνει σε strip club ενώ κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο πρωταγωνιστής κατεβαίνει να ουρήσει σε έναν τοίχο υπόγειου σιδηροδρόμου, όπου είναι γραμμένα τα ονόματα και των έξι albums της Swift, τα οποία είχε κυκλοφορήσει με τη Big Machine, με την οποία διέλυσε τη συνεργασία της. 

Ο Αμερικανός παραγωγός είχε προσπαθήσει να καταστρέψει κατά το παρελθόν τη μουσική καριέρα της τραγουδίστριας, ενώ η ίδια του είχε αποδώσει μετέπειτα τον χαρακτηρισμό του «του τοξικού προνομιούχου άντρα». Στην πραγματικότητα, το βιντεοκλίπ είναι μια έμμεση μορφή καταγγελίας στο πώς αντιμετωπίζει η κοινωνία τα δύο φύλα απέναντι σε ίδιους ρόλους. 

Δείτε ακόμη: Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις της Taylor Swift 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.