CELEBRITIES

Ο δύσκολος δρόμος της δούκισσας του Sussex μέχρι το Megxit γίνεται ντοκιμαντέρ


The Jennettes

28 Φεβρουαρίου 2020

Ο δύσκολος δρόμος της δούκισσας του Sussex μέχρι το Megxit γίνεται ντοκιμαντέρ

Η ζωή και ο δύσκολος ρόλος της Meghan Markle ως δούκισσα του Sussex, αλλά και οι άγνωστες λεπτομέρειες πίσω από την απόφαση να αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντα μαζί με τον πρίγκιπα Harry, αναμένεται να είναι οι βασικοί άξονες ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο: "Vice Versa: Meghan Markle Escaping the Crown", το οποίο θα προβληθεί σύντομα στις τηλεοπτικές οθόνες της Αμερικής. 

Για την ακρίβεια, το ντοκιμαντέρ θα περιστρέφεται γύρω από την Αμερικανίδα δούκισσα του Sussex, που βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής μετά την απόφαση να απομακρυνθεί μαζί με τον πρίγκιπα Harry από το Παλάτι και τις βασιλικές υποχρεώσεις. 

Στόχος του ντοκιμαντέρ είναι "να προβληθεί όλη η αλήθεια πίσω από την απόφαση του ζευγαριού να αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντα και φυσικά, ο ρόλος που διαδραμάτισαν τα βρετανικά tabloids στη λήψη μίας τέτοιας απόφασης". Αναμένεται να προβληθούν παράλληλα, συνεντεύξεις με ανταποκριτές του Παλατιού και εσωτερικά μέλη της μοναρχίας".

Όπως δηλώνει άλλωστε, η ίδια η Markle στο trailer, "Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά τουλάχιστον θα φωτιστεί η δικαιοσύνη". Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου στις αμερικανικές τηλεοπτικές οθόνες μέσω του Vice TV. 

Δείτε ακόμη: Γνωρίζατε ότι οι παρακάτω celebrities έχουν βασιλικό αίμα; 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.