ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5+1 tips ομορφιάς από τη Charlize Theron για να δείχνετε δέκα χρόνια νεότερη


The Jennettes

27 Φεβρουαρίου 2020

5+1 tips ομορφιάς από τη Charlize Theron για να δείχνετε δέκα χρόνια νεότερη

Η αγαπημένη ηθοποιός, Charlize Theron διανύει, όπως όλα δείχνουν, την καλύτερη δεκαετία της ζωής της, καθώς φροντίζει και περιποιείται τον εαυτό της όσο ποτέ.

Ο τρόπος ζωής που επιλέγει και κάποιες πολύ συγκεκριμένες συνήθειες κάνουν τη star του κινηματογράφου να λάμπει σαν να είναι τουλάχιστον δέκα χρόνια μικρότερη.

Το μυστικό της φρεσκάδας και της νεότητάς της κρύβεται στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης που επιλέγει η ίδια για τον εαυτό της και αποκαλύπτει κατά καιρούς, σε συνεντεύξεις της. Αν θέλετε να εμπνευστείτε, ακολουθούν κάποια πολύ συγκεκριμένα tips για να πετύχετε κι εσείς μια νεανική όψη και εμφάνιση αλά Charlize για βραβείο ομορφιάς!

1. Δεν παραλείπει ποτέ το αντηλιακό στο πρόσωπό της

Η ηθοποιός όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, ξυπνάει πραγματικά "πολύ νωρίς" για να ετοιμάσει τα δύο παιδιά της για το σχολείο.

"Κάθε πρωί, πλένω το πρόσωπό μου και φοράω αντηλιακό. Δεν παραλείπω επίσης, να βάζω lip balm, το οποίο έχει και αυτό αντηλιακή προστασία. Δεν ξεχνάω ποτέ να προστατεύομαι από τον ήλιο όλες τις εποχές του χρόνου", είχε αναφέρει παλαιότερα η ίδια στη Vopue.

2. Βάζει πλούσιες στρώσεις ενυδατικής κρέμας

"Το βράδυ, χρησιμοποιώ serum, κρέμα ματιών και μία καλή ενυδατική.

Η ίδια έχει ομολογήσει πως της αρέσει να πειραματίζεται και να δοκιμάζει νέες κρέμες, αλλά επιστρέφει πάντα στην πιο αγαπημένη και κλασική, βάζοντας πλούσιες στρώσεις από αυτή στο δέρμα της.

3. Βάζει σε προτεραιότητα την περιποίηση του δέρματός της κάθε βράδυ

Κάθε πρωί, οι προετοιμασίες στο σπίτι της ηθοποιού είναι πυρετώδεις γι΄αυτό η ρουτίνα περιποίησης του προσώπου της γίνεται το βράδυ. Ίσως, κιόλας γιατί το βράδυ ενδείκνυται για ιεροτελεστία της επιδερμίδας ακριβώς επειδή έχουν τελειώσει οι περισσότερες υποχρεώσεις της ημέρας.

Όπως έχει δηλώσει άλλωστε η ίδια, "Έχω μάθει να περιποιούμαι το πρόσωπό μου κάθε βράδυ επειδή το πρωί κάνω τα πάντα μηχανικά αναφορικά με την περιποίηση του".

4. Κάνει συχνούς καθαρισμούς προσώπου

Η διάσημη ηθοποιός δεν παραλείπει ποτέ να κάνει καθαρισμό στο πρόσωπό της, και μάλιστα όπως έχει πει συγκεκριμένα, το καθαρίζει σε βάθος ανά τρεις εβδομάδες".

Η βαθιά περιποίηση της επιδερμίδας είναι σημαντική και καλό είναι να μην παραλείπετε να φροντίζετε κι εσείς το δέρμα σας, όπως πρέπει.

5. Έχει σωστή διατροφή

Η ομορφιά του δέρματος είναι υπόθεση εσωτερική και αυτό το γνωρίζει καλά κάθε γυναίκα!

Πέρα από την καλή ψυχολογία που απαιτείται, η Theron ακολουθεί μια πολύ ισορροπημένη διατροφή, που της χαρίζει ζωντάνια και extra λάμψη στο δέρμα. Προτιμά μάλιστα, τα ωμά λαχανικά, αλλά και πολλά φρούτα.

6. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός!

Το σημαντικότερο tip ομορφιάς της Charlize Theron που την κάνει να μικροδείχνει, είναι πως δεν επηρεάζεται από το πέρασμα του χρόνου.

"Πραγματικά αγαπώ το πρόσωπό μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ρυτίδες γύρω από το στόμα και τα μάτια μου. Όσο πιο νωρίς καταλάβουμε ότι είναι φυσιολογικό το να γερνάμε, τόσο περισσότερο θα αγαπήσουμε τον εαυτό μας όπως είναι".

Αυτό είναι ίσως, το κλειδί πίσω από τη νεανική όψη της ηθοποιού, που πιθανολογούμε πως θα συνεχίσει να μας εμπνέει με τις εμφανίσεις της μέχρι τα βαθιά της γεράματα! 

Δείτε ακόμη: H Charlize Theron κάνει την πιο sexy εμφάνισή της στο red carpet μέχρι σήμερα