CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow φοράει μάσκα και δίνει το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό


The Jennettes

2 Μαρτίου 2020

Η Gwyneth Paltrow φοράει μάσκα και δίνει το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό

Ένα από τα κορυφαία θέματα που μας απασχολούν είναι η επιδημία του κορωνοϊού και αναμενόμενα ενδιαφέρει όλους τους ανθρώπους και φυσικά τους celebrities. Η Gwyneth Paltrow μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου την δείχνει να φοράει προστατευτική μάσκα, θέλοντας να στείλει έτσι το δικό της μήνυμα ψυχραιμίας.

Η γοητευτική ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τις ανησυχίες της για τον κορωνοϊό και ανέβασε μια φωτογραφία της ενώ ταξίδευε στη Γαλλία.

Μάλιστα, η ίδια το 2011 είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Πανδημία» και αστειεύτηκε στο Instagram ότι τα έχει ξανά περάσει και στο παρελθόν, γράφοντας στη λεζάντα : «Στο δρόμο για το Παρίσι. Παρανοϊκή; Συγκρατημένη; Πανικοβλημένη; Ήρεμη; Πανδημία; Προπαγάνδα; Η Paltrow θα πάει για ύπνο με αυτό το πράγμα στο αεροπλάνο. Έχω ήδη πρωταγωνιστήσει σε αυτή την ταινία. Μείνετε ασφαλείς. Μη δίνετε τα χέρια. Να πλένετε τα χέρια σας συχνά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.