CELEBRITIES

Η σπάνια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ με μακριά γάντια σε τελετή απονομής τιμών


The Jennettes

4 Μαρτίου 2020

Η σπάνια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ με μακριά γάντια σε τελετή απονομής τιμών

Η βασίλισσα Ελισάβετ παρευρέθηκε την Τρίτη σε τελετή απονομής τιμών στο Παλάτι του Buckingham, φορώντας μακριά γάντια που έφταναν πάνω από τους καρπούς της. Κάτι τέτοιο συνέβη για πρώτη φορά έπειτα από αρκετές δεκαετίες, καθώς η ίδια επιλέγει να κάνει εμφανίσεις με κοντά γάντια στις περισσότερες βασιλικές της υποχρεώσεις.

Η 93χρονη βασίλισσα αυτή τη φορά, φόρεσε ένα ζευγάρι λευκά γάντια κι ενώ το Παλάτι αρνείται να σχολιάσει για ποιο λόγο έκανε αυτή την επιλογή, βασιλική πηγή αναφέρει ότι η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να έγινε με αφορμή τα κυβερνητικά μέτρα πρόληψης για τον νέο κοροναϊό.

Πάντως, και με αυτή της την εμφάνιση, η Ελισάβετ παραμένει το ίδιο κομψή. Οι περισσότεροι πολιτικοί άλλωστε, αποφεύγουν τις χειραψίες ή τα φιλιά στο μάγουλο το τελευταίο διάστημα μετά τις κυβερνητικές οδηγίες εναντίον της εξάπλωσης του ιού.

Δείτε ακόμη: Alexander McQueen F/W 2020 - 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.