CELEBRITIES

Η Kate Beckinsale αποκάλυψε την τρομακτική εμπειρία που έζησε στο σπίτι του Harvey Weinstein


The Jennettes

12 Μαρτίου 2020

Η Kate Beckinsale αποκάλυψε την τρομακτική εμπειρία που έζησε στο σπίτι του Harvey Weinstein

Μετά την καταδίκη του διάσημου παραγωγού του Hollywood, Harvey Weinstein, η ηθοποιός, Kate Beckinsale αποκάλυψε όλα όσα έζησε στο σπίτι του.

Πίσω στο 2001, όταν έγινε η πρεμιέρα της ταινίας «Serendipity», η διάσημη ηθοποιός, Kate Beckinsale, αποκάλυψε όλα όσα έζησε από εκείνο το βράδυ, αλλά και όσα έγιναν στο σπίτι του Weinstein την επόμενη μέρα. H Kate δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη το 2001, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο Harvey την κάλεσε στο σπίτι του την επόμενη μέρα και άρχισε να της φωνάζει για την επιλογή του ρούχου της.

«Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην πρεμιέρα του “Serendipity” στις 5 Οκτωβρίου 2001. Όλοι μας αρνούμασταν να πάμε, επειδή κάναμε μια πρεμιέρα λίγες μόλις εβδομάδες μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ενώ η πόλη εξακολουθούσε να είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Όμως ο Harvey επέμενε", ανέφερε η ηθοποιός. «Το επόμενο πρωί ο Harvey μου τηλεφώνησε και ρώτησε αν θα ήθελα να πάω την κόρη μου στο σπίτι του για να παίξει με την κόρη του. Έστειλε τα  μωρά σε ένα άλλο δωμάτιο για να παίξουν, έκανα κίνηση να πάω μαζί τους και είπε “Όχι, περίμενε εδώ”, συνέχισε.

«Την στιγμή που η πόρτα έκλεισε άρχισε να φωνάζει “εσύ ηλίθιο .....  μου καταστρέψατε την πρεμιέρα μου”. Δεν είχα ιδέα για το τι μιλούσε και άρχισε να πετάει πράγματα, λέγοντας: "Αν έκανα παλιότερα πρεμιέρα, θα έβαζες ένα κολλητό φόρεμα, θα κούναγες τον κ... και δεν θα ντυνόσουν σαν λεσβία μ’ ένα ηλίθιο κοστούμι.” Το σοκ μου με έκανε να ξεσπάσω σε κλάματα. Προσπάθησα να πω: Harvey, η πόλη είναι σε κατάσταση ανάγκης, οι άνθρωποι εξακολουθούν να ψάχνουν για τους συγγενείς τους, κανείς από εμάς δεν αισθανόταν ότι η πρεμιέρα έπρεπε να είχε τη λάμψη όπως άλλες. “Δεν με νοιάζει - είναι η πρεμιέρα μου κι αν θέλω ένα μ... στο κόκκινο χαλί, αυτό θα έχω”. Προσπάθησα να φύγω μαζί με το παιδί μου από το σπίτι του και τα κατάφερα», είπε χαρακτηριστικά η Beckinsale.

O Harvey Weinstein καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 23 ετών σε αίθουσα δικαστηρίου της Νέας Υόρκης. Η υπόθεση του ήταν η αφορμή για την δημιουργία του παγκόσμιου κινήματος #MeToo που ενθάρρυνε τις γυναίκες να μιλούν κατά της σεξουαλικής κακοποίησης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.