CELEBRITIES

Οι celebrities που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό


14 Μαρτίου 2020

Οι celebrities που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό

Ο Tom Hanks, η Rita Wilson, ο Orlando Bloom και ο Justin Trudeau είναι μόνο λίγες διάσημες προσωπικότητες που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η επιδημία COVID-19 ξεκίνησε στην πόλη Wuhan της Κίνας τον Δεκέμβριο του 2019 και αμέσως μετά εξαπλώθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την πρώτη επιβεβαιωμένη περίπτωση να μπαίνει στη χώρα τον Ιανουάριο του 2020. Το Χόλιγουντ φυσικά δεν είχε ανοσία στην ασθένεια.

Πολλές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές σειρές έπαψαν την παραγωγή μετά την παγκόσμια κρίση υγείας και τα γεγονότα.

Με τη σειρά τους, πολλοί αγαπημένοι stars άρχισαν να αισθάνονται τις επιπτώσεις του κοροναϊού. Ο Tom Hanks και η Rita Wilson, που παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 1988, ήταν μεταξύ των πρώτων διάσημων προσώπων που διαγνώσθηκαν με τον ιό, όμως το αντιμετωπίζουν ψύχραιμα και με αισιοδοξία.

jenny.gr

Ο Οrlando Bloom, ο οποίος πρόκειται να αποκτήσει παιδί με την αρραβωνιαστικιά του Katy Perry είναι και αυτός θύμα του covid-19.

jenny.gr

Kαι ο Καναδός πρωθυπουργός Justin Trudeau διαγνώστηκε θετικός.  Ελπίζουμε η λίστα με τα κρούσματα να μην μεγαλώσει και τους ευχόμαστε περαστικά. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.