CELEBRITIES

Η Celine Dion στέλνει το δικό της μήνυμα για την πανδημία του κορωνοϊού


The Jennettes

20 Μαρτίου 2020

Η Celine Dion στέλνει το δικό της μήνυμα για την πανδημία του κορωνοϊού

Η Celin Dion με προσωπικό της μήνυμα στο Instagram μίλησε για την πανδημία του κορωνοϊού, θέλοντας να συμπαρασταθεί σε όλους όσοι υποφέρουν και δίνοντας μια νότα ελπίδας και ενότητας.

«Ελπίζω να φροντίζετε όλοι τον εαυτό σας και τον άλλον κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης εποχής. Είμαι στο σπίτι με την οικογένειά μου και παίρνουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να παραμείνουμε υγιείς και ασφαλείς» δήλωσε η Celine στο μήνυμά της.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μου πηγαίνουν σε όλους εκείνους που έχουν χάσει τα αγαπημένα τους πρόσωπα, σε αυτούς που είναι άρρωστοι, καθώς και σε εκείνους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ως αποτέλεσμα αυτής της δραματικής κατάστασης. Σας εύχομαι δύναμη και θάρρος και ελπίζω τα ελπιδοφόρα νέα και η πρόοδος να επαναφέρουν τις ζωές μας στο φυσιολογικό γρήγορα. Τώρα περισσότερο από ποτέ, ελπίζω να βρείτε τη μουσική ως πηγή έμπνευσης, θεραπείας και ειρήνης. Να είστε καλοί ο ένας με τον άλλο, να προσέχετε ο ένας τον άλλο ... είμαστε όλοι μαζί σε αυτό!».

Δείτε ακόμη:OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.