CELEBRITIES

Το μήνυμα της Shannen Doherty σε όσους δεν εφαρμόζουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό


The Jennettes

24 Μαρτίου 2020

Το μήνυμα της Shannen Doherty σε όσους δεν εφαρμόζουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Η διάσημη ηθοποιός, Shannen Doherty, που είναι και πάλι αντιμέτωπη με τον καρκίνο, δίνει ένα νέο μήνυμα σε όλους όσοι δεν εφαρμόζουν σωστά τα περιοριστικά μέτρα για την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Η 48χρονη ηθοποιός σχολιάζει επικριτικά εκείνους που δεν μένουν σπίτι για να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού. Μάλιστα η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας την απίστευτη κίνηση στον δρόμο: «Αυτοί οι άνθρωποι πάνε στην παραλία, δεν πάνε στο σούπερ μάρκετ. Πόσο δύσκολο είναι να μείνετε στο σπίτι σας, εκτός αν όντως έχεις δουλειά; Δουλεύεις σε νοσοκομείο, σε σούπερ μάρκετ, σε βενζινάδικο; Οκ, να το καταλάβω. Αλλά στην παραλία;», είπε χαρακτηριστικά.

«Μένω σπίτι και επικρίνω όλους σας που δεν τον κάνετε. Το κάνω για τους φίλους μου καρκινοπαθείς που παλεύουν καθημερινά για τη ζωή τους. Για τη μητέρα μου. Για την οικογένειά μου. Για τον άντρα μου. Για την πεθερά και τον πεθερό μου. Για τους φίλους μου. Για τα παιδιά των φίλων μου», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε ακόμη: Οι πιο διάσημοι σωσίες του Hollywood

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.