CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Πήγε για ψώνια σε τοπική αγορά και πέρασε το δικό της μήνυμα


24 Μαρτίου 2020

Gwyneth Paltrow: Πήγε για ψώνια σε τοπική αγορά και πέρασε το δικό της μήνυμα

Η Gwyneth Paltrow επέστρεψε στην τοπική αγορά αγροτών της Καλιφόρνια με τον σύζυγό της, Brad Falchuk παίρνοντας τα μέτρα της εν μέσω της συνεχιζόμενης κρίσης του κορωνοϊού.

Η 47χρονη σταρ, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram με γυαλιά ηλίου και μαύρη μάσκα. Φορούσε επίσης μαύρο φανελάκι και cropped παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και γάντια καθώς κρατούσε μια πλαστική τσάντα γεμάτη με φαγητό σε κάθε χέρι.

"O Brad Falchuk και εγώ είμαστε ευγνώμονες που η τοπική αγροτική αγορά ήταν ανοικτή σήμερα το πρωί. Περπατήσαμε εκεί (κρατώντας αρκετή απόσταση), φορώντας μάσκες και γάντια όταν πλησιάσαμε στην αγορά, τις οποίες βγάλαμε μόνο όταν βρισκόμασταν σχεδόν πίσω στο σπίτι και δεν υπήρχαν άλλοι πεζοί σε κοντινή απόσταση", έγραψε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. "Χθες άκουσα ιστορίες πεζοπορίας σε δρόμους και πάρκα. Παρόλο που όλοι μαθαίνουμε να ζούμε στη νέα πραγματικότητα, πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη τις οδηγίες και να μην κάνουμε κατάχρηση των ελευθεριών που έχουμε ακόμα. Ας περιοριστούμε στο παντοπωλείο και τις βασικές διαδρομές, ποδηλασία ή βόλτες (με πειθαρχία στο σωστό πρωτόκολλο)".

Δεν είναι "η ώρα για άρνηση", συνέχισε να ενθαρρύνει τους άλλους να βγουν έξω όσο το δυνατόν λιγότερο, σε μια προσπάθεια να σταματήσει η διάδοση του κορωνοϊού. "Πρέπει να το πάρουμε σοβαρά όλο αυτό", δήλωσε. "Ήρθε η ώρα να φωλιάσετε, να διαβάσετε, να καθαρίσετε τις ντουλάπες, να κάνετε κάτι που πάντα θέλατε να κάνετε (να γράψετε ένα βιβλίο, να μάθετε ένα μουσικό όργανο, μια γλώσσα ή να ανακαλύψετε το διαδίκτυο, να σχεδιάσετε ή να ζωγραφίσετε), βλέποντας φωτογραφίες, μαγειρεύοντας, αλλά παράλληλα και να συνδεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο με τους ανθρώπους που αγαπάτε. "

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.