Η Kylie Jenner δωρίζει 1εκ. δολάρια στα νοσοκομεία του Los Angeles για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

The Jennettes
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Στον δρόμο των διασήμων που αποφασίζουν να δωρίσουν μεγάλα ποσά ώστε να βοηθήσουν την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού, προστέθηκε και η Kylie Jenner.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας αποφάσισε να δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια στα νοσοκομεία του Los Angeles. H ίδια δεν ανακοίνωσε τη συγκεκριμένη κίνηση της αλλά το έκανε η γιατρός, Thaïs Aliabadi.

«Είμαι άφωνη, τα μάτια μου είναι γεμάτα δάκρυα χαράς και η καρδιά μου είναι πλημμυρισμένη με ευγνωμοσύνη. Έκανα μια ευχή στο σύμπαν να συγκεντρώσει προστατευτικές μάσκες για τους γενναίους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και σήμερα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Μία από τους ασθενείς μου, ένας όμορφος, ολοζώντανος άγγελος, μόλις δώρισε 1.000.000 δολάρια για να μας βοηθήσει να αγοράσουμε εκατοντάδες χιλιάδες προστατευτικές μάσκες, μάσκες και άλλα προστατευτικά εφόδια και εξοπλισμό συσκευές που θα είχαμε παραδώσει απευθείας στους πρώτους “ανταποκριτές” μας, καθώς πάρα πολλές μάσκες στα νοσοκομεία εξαφανίζονται πριν βρουν τον δρόμο τους για τα πρόσωπα των ηρώων της πρώτης γραμμής. Ποτέ δεν αισθάνθηκα πιο ευλογημένη που είμαι γιατρός, αφού βοηθώντας τους γενναίους εργαζόμενους στα επείγοντα και τις ΜΕΘ με κάνει να νιώθω την ίδια ικανοποίηση που αισθάνομαι βοηθώντας τους ασθενείς μου. Από τα βάθη της καρδιάς μας, ευχαριστούμε @kyliejenner. Είσαι η ηρωίδα μου. Αυτή η γενναιόδωρη δωρεά θα βοηθήσει να σωθούν πολλές πολύτιμες ζωές. Ο κόσμος μας είναι ένα καλύτερο μέρος με εσένα μέσα σε αυτόν. Σ' αγαπώ τόσο πολύ. Σ' ευχαριστώ 1 εκατομμύριο φορές…», έγραψε στο Instagram.