CELEBRITIES

Ο Kobe Bryant σε ένα συγκινητικό video με την κόρη του, Gianna


The Jennettes

27 Μαρτίου 2020

Ο Kobe Bryant σε ένα συγκινητικό video με την κόρη του, Gianna

Το διάστημα αυτό είναι ακόμη πιο δύσκολο για τους ανθρώπους που έχουν χάσει μέλη της οικογένειας τους. Η Vanessa Bryant είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους και κατά καιρούς, δημοσιεύει posts στο Instagram με τον αδικοχαμένο σύζυγό της, Kobe και την κόρη τους, Gianna.

Αυτή τη φορά, με αφορμή την αγάπη των δύο για το μπάσκετ, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα video όπου ακούμε τον star του NBA να μιλάει για την προπόνηση που έκανε στη Gianna, στην οποία είχε δώσει το ψευδώνυμο "Gigi".

Μεταξύ άλλων, ακούμε τον Kobe Bryant να λέει ενώ βλέπουμε διάφορα στιγμιότυπα από τους δυο τους, "Είναι μεγάλη η χαρά μου να τη βλέπω να μεγαλώνει και να εξελίσσεται μέσα από αυτή τη διαδικασία, μέσα από κάτι που αγαπάμε και οι δύο. Μοιάζουμε πολύ στο ταμπεραμέντο, έχει ανταγωνιστικό πνεύμα και πολύ δυναμισμό".

Στο video, ο θρύλος των Los Angeles Lakers, σημειώνει επίσης, ότι η Gianna "είναι ένα καλό μείγμα εκείνου και της μητέρας της που την κάνει ακόμη καλύτερη", προκαλώντας περισσότερη συγκίνηση στη Vanessa και τους followers της. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.