CELEBRITIES

H Ellen Degeneres δημοσίευσε throwback φωτογραφία από τον χορό της αποφοίτησης και είναι εντελώς αγνώριστη


The Jennettes

2 Απριλίου 2020

H Ellen Degeneres δημοσίευσε throwback φωτογραφία από τον χορό της αποφοίτησης και είναι εντελώς αγνώριστη

Η Ellen DeGeneres αυτό το διάστημα, δεν σταματά να τηλεφωνεί σε celebrities, προκειμένου να μαθαίνει νέα τους εν μέσω της καραντίνας.

Αυτή τη φορά, η διάσημη παρουσιάστρια ανέβασε μία throwback φωτογραφία από τον χορό της αποφοίτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς η 31η Μαρτίου έχει οριστεί ως η Εθνική Γιορτή αυτού του γεγονότος για τους Αμερικανούς εφήβους. 

Έτσι, καθώς όλοι οι νέοι ονειρεύονται τον χορό της αποφοίτησής τους στην Αμερική, η Ellen σκέφτηκε να κοινοποιήσει τη δική της εμπειρία από τότε. Στη φωτογραφία, βλέπουμε την παρουσιάστρια να φοράει ένα μακρύ φόρεμα με λευκό γιακά ενώ δίπλα της ποζάρει ο συνοδός της. 

Το post, στο οποίο η Ellen Degeneres είναι σχεδόν αγνώριστη, γρήγορα έφερε αμέτρητα likes και σχόλια, ενώ η ίδια προκάλεσε τους followers της να κάνουν το ίδιο, βάζοντας hashtag #ellenprom.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.