CELEBRITIES

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αναζητούν σπίτι εκεί που ονειρευόταν να ζήσει η Diana


2 Απριλίου 2020

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αναζητούν σπίτι εκεί που ονειρευόταν να ζήσει η Diana

Κατά τη διάρκεια των μηνών πριν από τον θάνατό της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, η πριγκίπισσα Diana ήταν στα καλύτερα της: πρόσφατα διαζευγμένη και απαλλαγμένη από τα βάρη της βασιλικής οικογένειας, η Diana έβγαινε με τον επιχειρηματία Dodi Fayed και σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδίαζε να μετακομίσει στο Malibu.

Τώρα, πρόσφατα απελευθερωμένοι από τα ανώτερα βασιλικά καθήκοντά τους, ο γιος της, πρίγκιπαςHarry και η σύζυγός του Meghan Markle φέρονται να ψάχνουν σπίτι στο Malibu. Οι Fayed και Diana ήταν μαζί μόλις λίγες εβδομάδες πριν πεθάνουν και οι δύο, και υπάρχουν συγκρουόμενες αναφορές για το πόσο αληθές ήταν, αλλά ο πρώην μπάτλερ της υποστήριζε ότι η Diana είχε σχεδιάσει μετακόμιση στο Malibu πριν φύγει από τη ζωή.

Το 2003, έξι χρόνια μετά τον θάνατό της, ο μπάτλερ της Diana, Paul Burrell, δήλωσε στο ABC σε συνέντευξή του ότι η πριγκίπισσα πίστευε ότι εκείνη και οι γιοι της θα είχαν καλύτερη ζωή στο Malibu. "[Το σπίτι] επρόκειτο να είναι στο Malibu... είδα τα σχέδια", είχε πει τότε. "Καθίσαμε στο πάτωμα, απλώσαμε όλους τους χάρτες και τη διάταξη του σπιτιού", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Meghan μεγάλωσε στο Hollywood και η μητέρα της, Doria Ragland ζει μέχρι σήμερα, στο View Park-Windsor Hills - μια εύκολη διαδρομή από το Malibu. Τώρα, η Meghan και ο Harry αναφέρεται ότι θέλουν ένα ήσυχο σπίτι δίπλα στην παραλία, όπου θα μπορούν να μεγαλώσουν τον Archie (και, πιθανώς, τα άλλα παιδιά που μπορεί να αποκτήσουν) μακριά από το βλέμμα της βασιλικής οικογένειας και του βρετανικού Τύπου.

Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε αν η Diana προγραμμάτιζε πραγματικά μια μετακόμιση στο Malibu - είναι αλήθεια ότι ο Fayed αγόρασε ένα σπίτι εκεί νωρίτερα εκείνο το καλοκαίρι. Απαλλαγμένη από τις συνεχείς πιέσεις, η Diana είναι λογικό ότι σκεφτόταν το επόμενο στάδιο της ζωής της, μακριά από όλα, για να μην αναφέρουμε τη σχέση του Καρόλου με την Camilla. Τα αγόρια της ήταν επίσης αρκετά μεγάλα, έτσι θα μπορούσαν να ταξιδέψουν εκεί. Τους τελευταίους μήνες της ζωής της, η Diana φαινόταν χαρούμενη και λαμπερή, και γεμάτη ενθουσιασμό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.