Ο συμβολισμός πίσω από το face tatoo της Rihanna στο τελευταίο εξώφυλλο της British Vogue

The Jennettes
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020

H αγαπημένη pop star, Rihanna, που το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιούνταν στις επιχειρήσεις της, Fenty και Fenty Beauty, κάνει δυναμικό comeback στη μουσική μετά από ένα διάστημα απουσίας δύο ετών και δεν θα μπορούσε να κάνει πιο αισθητή την παρουσία της.

Έτσι με αφορμή το νέο της μουσικό ξεκίνημα αποφάσισε να φωτογραφηθεί πιο διαφορετική και αυθεντική από ποτέ  στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ποζάρει ως μια άλλη επαναστάτρια,φορώντας μαύρο jacket και με ένα tattoo να καλύπτει σχεδόν όλο της πρόσωπο. Αυτή της η κίνηση βέβαια μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς όπως αποκάλυψε η makeup artist που το επιμελήθηκε, πίσω από αυτό κρύβεται ένας συμβολισμός. 

Η ιδέα προήλθε από την επιθυμία της να εκφράσει μια φιλοσοφία και μια πεποίθηση με τον πιο άμεσο τρόπο. Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Δεν υπάρχει τίποτα πιο απόλυτο από το να έχεις τατουάζ με τις πεποιθήσεις σου στο πρόσωπό σου. Είναι ένα μόνιμο μήνυμα όπου όλοι μπορούν να το δουν". Η λέξη "αλήθεια" λοιπόν που κάλυψε σχεδόν όλο της το πρόσωπο, δείχνει ότι η νέα εκδοχή του εαυτού της δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από αυτό το ιδανικό και μας αρέσει πολύ. Η ίδια δηλώνει "αυθεντική ως γυναίκα, ως CEO, ως ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα του κόσμου". 

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images