CELEBRITIES

Taylor Swift: Έτσι περνάει τον χρόνο της στην καραντίνα


6 Απριλίου 2020

Taylor Swift: Έτσι περνάει τον χρόνο της στην καραντίνα

H Taylor Swift σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για την καραντίνα. Η 30χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε πώς περνά τις ημέρες της κατά την διάρκεια της αυτο-απομόνωσης ενάντια στην πανδημία.

"Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πολλοί φίλοι μου και εγώ κάνουμε ένα είδος εβδομαδιαίου FaceTime, το οποίο είναι πάντα ξεκαρδιστικό", δήλωσε η Taylor. "Νομίζω ότι είναι πραγματικά σημαντικό να παραμείνουμε συνδεδεμένοι. Μπορεί να είμαστε όλοι απομονωμένοι φυσικά, αλλά μπορούμε ακόμα να διατηρούμε επαφή με τους ανθρώπους, μπορούμε ακόμα να παίζουμε παιχνίδια με τους φίλους και τις οικογένειές μας στα τηλέφωνά μας - αυτό είναι ένα από τα σπουδαία πράγματα στη σύγχρονη τεχνολογία".

Η νεαρή σταρ μαγειρεύει, διαβάζει και παρακολουθεί τηλεόραση και ταινίες: "Πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν πολλές τηλεοπτικές εκπομπές στην εποχή της καραντίνας. Βλέπω παλιές ταινίες που δεν είχα ξαναδεί. Δεν είχα δει το Rear Window με την Grace Kelly, από τον Alfred Hitchcock. Λοιπόν ναι! Νομίζω ότι μπορούμε πραγματικά να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία όχι μόνο για να παρακολουθούμε τις τρέχουσες παραγωγές αλλά μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να μορφωθούμε με ταινίες που ήταν υπέροχες στο παρελθόν και εξακολουθούν να είναι".

"Αλλά ως επί το πλείστον προσπαθώ να μάθω πώς να βοηθήσω τους άλλους", πρόσθεσε. "Και είμαι εντυπωσιασμένη από τους πρώτους ανταποκριτές μας και τους εργαζόμενους έκτακτης ανάγκης και τους επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο κάθε μέρα που πηγαίνουν στη δουλειά".

"Ένα πράγμα που μου δίνει κουράγιο είναι να συνδέομαι στο διαδίκτυο και να βλέπω ότι οι άνθρωποι πραγματικά βοηθούν ο ένας τον άλλον", δήλωσε. "Νομίζω ότι τώρα πρέπει να συνδεθούμε με την ανθρωπότητα περισσότερο από ποτέ," είπε. Η Taylor Swift έχει επίσης αποστείλει χρήματα σε οπαδούς που συνεισφέρουν οικονομικά εν μέσω της τρέχουσας κρίσης στην υγεία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.