CELEBRITIES

Pink για κορωνοϊό: "Δεν έχω ξαναπροσευχηθεί τόσο στη ζωή μου"


The Jennettes

6 Απριλίου 2020

Pink για κορωνοϊό: "Δεν έχω ξαναπροσευχηθεί τόσο στη ζωή μου"

Η Pink και ο γιος της διαγνώστηκαν με κορωνοϊό και η ίδια αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το γεγονός, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει να καταλάβουν οι συμπολίτες της ότι είναι πολύ εύκολο να νοσήσουν από τον ιό.

Η ίδια δεν έμεινε εκεί αφού έκανε και μια μεγάλη δωρεά, 1 εκατομμύριο δολάρια για τη μάχη κατά του ιού και επέλεξε να μιλήσει μέσα από τα social media για το πώς βιώνει την όλη κατάσταση. Χαρακτηριστικά, σε Instagram Live ανέφερε:

«Ελπίζω να μην κινδυνεύουμε πια αλλά αυτή η αρρώστια είναι σαν ρολερκόστερ. Πάνω που νομίζεις ότι καλυτερεύεις, προκύπτει κάτι άλλο. Την περασμένη εβδομάδα χρησιμοποίησα νεφελοποιητές. Σε όλη μου τη ζωή είχα άσθμα. Ήταν πολύ, πολύ τρομακτικό, δεν θα σας πω ψέματα… Στην αρχή ακούγαμε συνεχώς ότι αν είσαι νέος δεν πρέπει να φοβάσαι, ότι επηρεάζονται μόνο οι 65 και άνω, ότι τα παιδιά δεν παθαίνουν τίποτα».

«Ναι, εγώ έχω άσθμα. Όμως ο Τζέιμσον είναι τριών και απολύτως υγιής. Ζούμε στην εξοχή. Εδώ η μεγαλύτερη απειλή είναι η γύρη ή και κανένα πούμα. Όμως ο Τζέιμσον αρρώστησε πολύ βαριά και αυτό με τρομάζει. Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και εγώ χρησιμοποιώ νεφελοποιητές για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια. Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία για εμένα».

Η pop star παραδέχτηκε ότι πολλά βράδια έκλαιγε  και ότι δεν έχει ξαναπροσευχηθεί τόσο πολύ στη ζωή της. «Είναι παράξενο γιατί κάποια στιγμή νόμιζα ότι μας είχαν υποσχεθεί ότι τα παιδιά μας θα ήταν καλά. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Κανείς δεν είναι ασφαλής από αυτό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.