CELEBRITIES

Κορωνοϊός: Ο Leonardo DiCaprio έκανε δωρέα 12 εκατομμύρια δολάρια για να στηρίξει τις πιο ευαίσθητες ομάδες


The Jennettes

5 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός: Ο Leonardo DiCaprio έκανε δωρέα 12 εκατομμύρια δολάρια για να στηρίξει τις πιο ευαίσθητες ομάδες

Οι stars του Hollywood δεν σταματούν να κάνουν μεγάλες δωρέες εν μέσω πανδημίας με στόχο να βοηθήσουν τόσο τις πιο ευαίσθητες ομάδες όσο και την αντιμετώπιση του ιού.

Ο 45χρονος ηθοποιός,  Leonardo DiCaprio,  είναι γνωστός για την ακτιβιστική του δράση αλλά αυτή τη φορά, σε συνεργασία με τη Laurene Pawell Jobs (χήρα του Steve), την Apple και το Ford Foundation, διαθέτει 12 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία του America’s Food Fund.

Αυτό το μεγάλο ποσό θα μοιραστεί στους οργανισμούς World Central Kitchen και Feeding America, που έχουν ως αποστολή τους να βοηθούν ανθρώπους που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία. Η οργάνωση διανέμει 100.000 φρέσκα γεύματα καθημερινά σε επιβάτες κρουαζιερόπλοιων που βρίσκονται σε καραντίνα και σε ευάλωτες κοινότητες μέσω διανομέων και συνεργαζόμενων εστιατορίων στη Νέα Υόρκη, το Νιούαρκ, τοΜαϊάμι,το Λος Άντζελες, το Όκλαντ, τη Νέα Ορλεάνη, το Λιτλ Ροκ και την Ουάσινγκτον. Οι ευαίσθητές κοινωνικές ομάδες είναι από άπορα παιδάκια που βασίζονταν στα σχολικά γεύματα και ηλικιωμένους μέχρι οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα και άνεργους.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε τη παρακάτω δήλωση στα μέσα: “Μπροστά σε αυτή την κρίση, οργανισμοί όπως το World Central Kitchen και το Feeding America μας εμπνέουν με τη σταθερή τους δέσμευση να προσφέρουν τρόφιμα στις πιο ευαίσθητες ομάδες που βρίσκονται σε ανάγκη. Τους ευχαριστώ για την ακούραστη δουλειά τους. Αξίζουν όλη μας την υποστήριξη”.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.