CELEBRITIES

«One World: Together At Home»: Η online συναυλία της Lady Gaga και του ΠΟΥ για τον κορωνοϊό


The Jennettes

8 Απριλίου 2020

«One World: Together At Home»: Η online συναυλία της Lady Gaga και του ΠΟΥ για τον κορωνοϊό

Η Lady Gaga ενώνει τη φωνή της με τον Paul McCartney, τη Lizzo, τη Billie Eilish και πολλούς άλλους αγαπημένους μας καλλιτέχνες για καλό σκοπό.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, σε συνεργασία με την οργάνωση Global Citizen και τη Lady Gaga διοργανώνουν το μουσικό γεγονός της χρονιάς, έχοντας ήδη μαζέψει 35 εκατομμύρια δολάρια. Τα έσοδα θα διατεθούν για ιατρικό εξοπλισμό και για τη στήριξη στην προσπάθεια ανάπτυξης φαρμάκων και εμβολίων.

Η Lady Gaga ανακοίνωσε επίσης ότι συνδιοργανώνει μια συναυλία προς τιμήν όλων των εργαζομένων στον τομέα της υγείας στην προσπάθεια καταπολέμησης της πανδημίας. «Η καρδιά μου συμπονά και είναι γεμάτη αγάπη για όσους είναι γιατροί στις ΜΕΘ, καθώς και για τους νοσηλευτές που κοιμούνται στα αυτοκίνητά τους για να βεβαιωθούν ότι δεν μολύνουν τις οικογένειές τους ή τους ασθενείς τους», δήλωσε η Gaga.

«Βάζετε τον εαυτό σας σε μια επικίνδυνη κατάσταση για να βοηθήσετε τον κόσμο και γι' αυτό σας ευγνωμονούμε. Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι συμβαίνουν τρία πράγματα αυτή την εποχή. Γιορτάζουμε και τονίζουμε τη μοναδική παγκόσμια κοινότητα που δημιουργείται αυτή τη δύσκολη εποχή. Δεύτερον, θέλουμε να επισημάνουμε τη βαρύτητα αυτού του ιστορικού, πρωτοφανούς πολιτιστικού κινήματος. Και τρίτον, θέλουμε να τιμήσουμε και να ενθαρρύνουμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η συναυλία αυτή, η οποία θα είναι η πιο μεγάλη σε παγκόσμια μετάδοση στην ιστορία θα συμπεριλαμβάνει διάσημους καλλιτέχνες, όπως τους: Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, Finneas, Idris and Sabrina Elbam, J. Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul MacCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Ruks Khan, Stevie Wonder.

Την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί ζωντανά - online - την Κυριακή 19 Απριλίου στις 2:00 π.μ. , θα παρουσιάσουν οι Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel, Stephen Colbert και φίλοι από την Sesame Street.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.