CELEBRITIES

Η Rihanna δωρίζει 2.1 εκατομμύρια δολάρια σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας κατά την διάρκεια της καραντίνας


11 Απριλίου 2020

Η Rihanna δωρίζει 2.1 εκατομμύρια δολάρια σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας κατά την διάρκεια της καραντίνας

Η Robyn Fenty a.k.a. συνεχίζει να δωρίζει χρήματα ενάντια στον κορωνοιο. Πρώτον, το Ίδρυμα της Clara Lionel δώρισε 5 εκατομμύρια δολάρια σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις για την καταπολέμηση του COVID-19 στις 22 Μαρτίου.

Στη συνέχεια παραχώρησε το PPE στην πόλη της Νέας Υόρκης, λαμβάνοντας ευχαριστίες από τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, το Ίδρυμα Shawn Carter της CLF και του Jay-Z ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν επιχορηγήσεις ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων για την υποστήριξη των εργαζομένων χωρίς νόμιμα έγγραφα, των παιδιών πρώτων υγειονομικών εργαζομένων και πρώτων ανταποκριτών και των φυλακισμένων ηλικιωμένων και άστεγων πληθυσμών στην Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες.

Και τώρα, η CLF συνεργάστηκε με τον Τζορτζ Ντόρσεϊ, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Twitter και του Square, να δωρίσει 2,1 εκατομμύρια δολάρια το καθένα στο Ταμείο Δήμαρχων του Λος Άντζελες για να βοηθήσει τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας που επλήγησαν από τον COVID-19 και τη "διαμονή στο σπίτι" στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες.

Τα χρήματα αυτά θα καλύψουν τη στέγαση, τα γεύματα και την παροχή συμβούλων σε 90 θύματα την εβδομάδα, για 10 εβδομάδες.

Η κίνηση αυτή έγινε ύστερα από δηλώσεις αξιωματούχων της αστυνομίας για αύξηση των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, κατά την διάρκεια της καραντίνας. Οι αρχές του Los Angeles εκτιμούν ότι περίπου 90 άτομα την εβδομάδα, καθώς και τα παιδιά τους, έχουν απομακρυνθεί από το σπίτι τους λόγω περιστατικών βίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.