CELEBRITIES

Η Rita Wilson σε μια βαθιά εξομολόγηση για τη μάχη της με τον κορωνοϊό


The Jennettes

15 Απριλίου 2020

Η Rita Wilson σε μια βαθιά εξομολόγηση για τη μάχη της με τον κορωνοϊό

Μιλώντας στο «This Morning Tuesday» του CBS, η Rita Wilson αποκάλυψε λεπτομέρειες για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό, αλλά και για τα συμπτώματα που είχε μέχρι να υποχωρήσει ο πυρετός.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι ένιωθε πολύ κουρασμένη, πονούσε αρκετά και δεν ήθελε να την αγγίζουν, ενώ είχε χάσει την γεύση και την όσφρησή της. «Είχα ναυτία και ίλιγγο. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Ένιωθα τους μύες μου αδύναμους. Νομίζω ότι πρέπει να μελετήσουν τα φάρμακα που χορηγούνται, δεν ξέρουμε αν είναι βοηθητικά».

Αναφερόμενη στον σύζυγό της Tom Hanks, η Wilson αποκάλυψε ότι είχε πιο ήπια συμπτώματα. «Δεν είχε τόσο υψηλό πυρετό, δεν έχασε την αίσθηση της γεύσης ή της όσφρησής του, αλλά μας πήρε τον ίδιο χρόνο για να το ξεπεράσουμε», δήλωσε η ηθοποιός στον οικοδεσπότη του CBS, Gayle King.

Τώρα και οι δύο αισθάνονται καλύτερα και μάλιστα συμμετείχαν στην έρευνα για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. «Πρόσφατα συμμετείχαμε σε μια μελέτη όπου προσφέραμε το αίμα μας και περιμένουμε να μάθουμε αν τα αντισώματά μας θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη ενός εμβολίου και επίσης εάν είμαστε σε θέση να δωρίσουμε πλάσμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δωρεά σε άλλα άτομα που πάσχουν από τον ιό», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.