CELEBRITIES

Η Ellen Degeneres δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια για την κάλυψη βασικών αναγκών εν όψει του κορωνοϊού


The Jennettes

16 Απριλίου 2020

Η Ellen Degeneres δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια για την κάλυψη βασικών αναγκών εν όψει του κορωνοϊού

H Ellen Degeneres επικοινωνεί καθημερινά με άλλους celebrities, προκειμένου να ενημερώνεται επαρκώς ο κόσμος για το πώς βιώνουν οι διασημότητες την καραντίνα.

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να συμβάλλει κι εκείνη στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης υγείας, δωρίζοντας ένα εκατομμύριο δολάρια μέσα από τη συμμετοχή της στο Leonardo DiCaprio‘s All In Challenge.

Η σημαντική δωρεά της παρουσιάστριας έχει σκοπό την ενίσχυση φαγητού σε διάφορους οργανισμούς στην Αμερική που τάσσονται κατά της εξάπλωσης του ιού, και αυτό το διάστημα έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ την οικονομική ενίσχυση.

Το All In Challenge ενώνει καλλιτέχνες, διάσημους, αθλητές προκειμένου να προχωρούν σε αξιοσημείωτες δωρεές σε όσους οργανισμούς έχουν αυτή την εποχή ανάγκη για κάλυψη βασικών αναγκών, όπως είναι η τροφή. Το 100% των ποσών θα διατεθεί στο America's Food Fund, που ενισχύει το World Central Kitchen με το No Kid Hungry  και το Meals on Wheels.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.