CELEBRITIES

Tom Hardy: To πρώτο trailer με τον γοητευτικό ηθοποιό ως Al Capone είναι καθηλωτικό


17 Απριλίου 2020

Tom Hardy: To πρώτο trailer με τον γοητευτικό ηθοποιό ως Al Capone είναι καθηλωτικό

Ο Tom Hardy είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες ηθοποιούς του Hollywood. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα τον δούμε στον ρόλο του "σκληρού". Το έκανε το 2012 με το "Παράνομοι" (Lawless) και τρία χρόνια μετά, το 2015 με το "Δίδυμοι θρύλοι" (Legend) - και τώρα, ο Tom Hardy ετοιμάζεται να υποδυθεί έναν από τους πιο διαβόητους αρχιμαφιόζους της ιστορίας. Θα ενσαρκώσει τον Al Capone στο Capone (πρώην τίτλος του, Fonzo) σε σκηνοθεσία JoshTrank και το πρώτο trailer είναι γεγονός.

Η ιστορία του βιογραφικού crime drama θα αφορά τις τελευταίες ημέρες της ζωής του Al Capone, το πώς οδηγήθηκε στην τρέλα και την κατάρρευση ύστερα από οκτώ χρόνια φυλάκισης με το αιματοβαμμένο του παρελθόν να τον στοιχειώνει.

Η πρεμιέρα του Capone είχε οριστεί για τις 12 Μαΐου, όμως εξαιτίας του κορωνοϊού δεν θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες, αλλά σε Video on Demand στις ΗΠΑ. Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο να προβληθεί στα σινεμά στα τέλη του φετινού καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.