CELEBRITIES

H Cindy Crawford σε throwback φωτογραφία από το πρώτο της ταξίδι με τον σύζυγό της, Rande Gerber


The Jennettes

21 Απριλίου 2020

H Cindy Crawford σε throwback φωτογραφία από το πρώτο της ταξίδι με τον σύζυγό της, Rande Gerber

Το Instagram όσο μένουμε σπίτι, πρωτοτυπεί σε challenges που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για το κοινό. Η Cindy Crawford πήρε μέρος στο viral "first date" challenge, ανεβάζοντας μία γλυκιά φωτογραφία από το παρελθόν μαζί με τον άντρα της από το πρώτο κοινό τους ταξίδι.

Το αγαπημένο supermodel δημοσίευσε μία σπάνια throwback φωτογραφία με τον σύζυγό της, Rande Gerber, και φυσικά ακολούθησε καταιγισμός από likes και comments.

Η 54χρονη καλλονή στη φωτογραφία φαίνεται να απολαμβάνει τις διακοπές της με τον 57χρονο πια Gerber πριν παντρευτούν. Φορώντας ένα λευκό μαγιό με σχέδια, η Crawford βρίσκεται στην αγκαλιά του συντρόφου της, ενώ όπως η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, "Το πρώτο μας ταξίδι το 1994".

Η κόρη τους, Kaia έκανε repost τη γλυκιά φωτογραφία των γονιών της σε story στο Instagram, γράφοντας μόνο "This". Η Cindy και ο σύζυγός της βρίσκονται αυτό το διάστημα στο Los Angeles και περνούν μαζί την καραντίνα.

Δείτε ακόμη: Oι πιο εμβληματικές φωτογραφίες της Cindy Crawford 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.