CELEBRITIES

O Brad Pitt υποδύεται τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο του Λευκού Οίκου και απαντά στον Donald Trump


The Jennettes

27 Απριλίου 2020

O Brad Pitt υποδύεται τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο του Λευκού Οίκου και απαντά στον Donald Trump

O Brad Pitt εμφανίστηκε ως δρ. Anthony Fauci, επικεφαλής λοιμωξιολόγος της ομάδας δράσης του Λευκού Οίκου και μίλησε για τον κορωνοϊό, αναγνωρίζοντας ότι «υπήρξε μεγάλη παραπληροφόρηση σχετικά με τον ιό» ενώ έσπευσε να διευκρινίσει «τι προσπαθούσε να πει ο πρόεδρος των ΗΠΑ».

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε στο «Saturday Night Live» (SNL), υποδυόμενος τον διάσημο λοιμωξιολόγο, κατόπιν επιθυμίας του ιδίου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε ο Fauci την Παρασκευή στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, δημοσιογράφος θύμισε στον φιλοξενούμενό ότι «όπου να' ναι πλησιάζει το Saturday Night Live», ρωτώντας τον αν έχει σκεφτεί ποιος μπορεί να τον υποδυθεί. «Ποιος ηθοποιός θα θέλατε να σας υποδυθεί; Έχω ακούσει κάποιες προτάσεις: Ben Stiller, Brad Pitt», του είπε η δημοσιογράφος. «Ω, εννοείται ο Brad Pitt», απάντησε γελώντας ο δρ. Fauci.

Η επιθυμία του εισακούστηκε, καθώς Pitt του έκανε λοιπόν το χατίρι και εμφανίστηκε από το σπίτι του ως δρ. Fauci. Ο Fauci/Pit εμφανίστηκε, εξηγώντας: "Όταν ο πρόεδρος λέει για όλους, εννοεί σχεδόν για κανέναν". Αμέσως μετά το σκετς, ο ηθοποιός αφαίρεσε την περούκα και τα γυαλιά στην κάμερα, για να ευχαριστήσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνει στην πρώτη γραμμή.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.