CELEBRITIES

Η Salma Hayek γιορτάζει την 14η επέτειο με το "άλλο της μισό" μέσα από 6 φωτογραφίες γεμάτες αγάπη


The Jennettes

27 Απριλίου 2020

Η Salma Hayek γιορτάζει την 14η επέτειο με το "άλλο της μισό" μέσα από 6 φωτογραφίες γεμάτες αγάπη

H Salma Hayek νιώθει "ευλογημένη" που έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του François-Henri Pinault.

Η διάσημη ηθοποιός θέλησε να γιορτάσει την 14η επέτειο μαζί του, ανεβάζοντας στο Instagram 6 υπέροχες φωτογραφίες που υποδηλώνουν οικογενειακή ζεστασιά και γαλήνη.

Η 53χρονη Hayek δημοσίευσε το στοργικό post στον λογαριασμό της, γράφοντας: "Σήμερα, πριν 14 χρόνια, γνώρισα το άλλο μου μισό. Μετά από πολλές δοκιμασίες, όπως αυτή της καραντίνας, νιώθω ευλογημένη που είσαι στη ζωή μου, και όσο σε ανακαλύπτω, τόσο η αγάπη μου για σένα μεγαλώνει. Καλή μας επέτειο, Mi Amor".

Μάλιστα, η ίδια έγραψε ξανά το post στα Γαλλικά και τα Ισπανικά. Στις φωτογραφίες, βλέπουμε το ζευγάρι να χορεύει ευτυχισμένο, όπως και άλλες όμορφες στιγμές που έχουν μοιραστεί μαζί. Οι δυο τους παντρεύτηκαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2009 στη Γαλλία αλλά συνολικά είναι 14 χρόνια μαζί. Μαζί έχουν αποκτήσει τη 14χρονη Valentina, ωστόσο το πώς γνωρίστηκαν, παραμένει μέχρι σήμερα "μυστήριο".

Όπως έχει δηλώσει παλαιότερα η Hayek σε σχετική ερώτηση, "Δεν θα σας το αποκαλύψω. Είναι μία πολύ ρομαντική και υπέροχη ιστορία αλλά είναι δική μου. Δεν θα ήθελα να κάνω τον εαυτό μου να αποκτήσει ενδιαφέρον μέσα από αυτή". 

Δείτε ακόμη: Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της 53χρονης Salma Hayek σε 10 φωτογραφίες χωρίς makeup 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.