CELEBRITIES

H Jennifer Lopez αποκάλυψε το μυστικό της καθημερινότητάς της που την κάνει αισιόδοξη και θετική


The Jennettes

4 Μαΐου 2020

H Jennifer Lopez αποκάλυψε το μυστικό της καθημερινότητάς της που την κάνει αισιόδοξη και θετική

H Jennifer Lopez είναι μία από τις celebrities που εκπέμπουν θετική ενέργεια και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς μέσα από κάθε post της star.

Εκείνο που μας κάνει να αναρωτιόμαστε, είναι πώς τα καταφέρνει κάθε φορά να παραμένει τόσο θετική και αισιόδοξη ακόμη κι εν μέσω της πανδημίας.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός μάς έλυσε όλες τις σχετικές απορίες με μία ανάρτηση που έκανε πριν λίγες ώρες στο Instagram. Η ίδια αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της την καθημερινή συνήθεια που μπορεί να κάνει ο καθένας μας και δεν εγκαταλείπει ποτέ, καθώς έχει ανακαλύψει πως της προσφέρει έξτρα δόσεις θετικότητας και αισιοδοξίας απέναντι σε ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω της. 

Η star μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να χοροπηδά πάνω σε τραμπολίνο, αποπνέοντας θετική στάση και μεγάλη κομψότητα. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με το φυσικό της σγουρό, η πανέμορφη Lopez παραδίδει μαθήματα γέλιου και αισιοδοξίας όσο είναι στον αέρα! Όπως έγραψε κάτω από τις υπέροχες αυτές φωτογραφίες, "Αυτές τις ημέρες, όπου είναι τόσο εύκολο να μας πάρει από κάτω και να σκεφτούμε όλα όσα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλαμε, διατηρώ μία συγκεκριμένη συνήθεια. Κάθε πρωί που ξυπνώ, λέω τρία πράγματα, για τα οποία νιώθω ευγνώμων και κάθε βράδυ που ξαπλώνω στο κρεβάτι, βάζω στη λίστα τρία καλά πράγματα που συνέβησαν μέσα στη μέρα που πέρασε".

Μάλιστα, θέλησε να τονίσει πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται ασήμαντο και τα πάντα θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στη λίστα. "Θα μπορούσε να είναι ο,τιδήποτε. Και προσπαθώ κάθε μέρα να προσθέτω κάτι νέο για να μην είναι ποτέ τα ίδια κάθε μέρα. Παραμείνετε θετικοί και ασφαλείς". 

Δείτε ακόμη: 12 sexy εμφανίσεις της Jennifer Lopez που έχουν μείνει στην ιστορία 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.