CELEBRITIES

Reality vs Instagram: Η Ashley Graham δημοσίευσε φωτογραφίες με το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη


The Jennettes

4 Μαΐου 2020

Reality vs Instagram: Η Ashley Graham δημοσίευσε φωτογραφίες με το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη

Τον Ιανουάριο του 2020, η Ashley Graham μαζί με τον σύζυγό της, Justin Ervin καλωσόρισαν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού στον κόσμο, Isaac.

Η Graham, η οποία αποδέχεται πλήρως την αλλαγή στο γυναικείο σώμα μετά από ιδιαίτερες περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας, δεν διστάζει να "τσαλακώνει" πολλές φορές, την εικόνα της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Έτσι, κι αυτή τη φορά θέλησε να δώσει μια εικόνα του εαυτού της, και κυρίως της αλλαγής στο σώμα της μετά τη γέννα.

Χωρίς photoshop, το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε με το κοινό φωτογραφίες, όπου φαίνονται τα παραπάνω κιλά μετά την εγκυμοσύνη, αλλά και μέρος της καθημερινότητάς της, όπως ακριβώς έχει διαμορφωθεί μετά τον ερχομό του μικρού. Η αλήθεια είναι πως η δημοσίευση αυτή βρίσκει αρκετές ομοιότητες με το σώμα πολλών γυναικών, ενώ θέλει να δείξει πως πρέπει να αγκαλιάζουμε πάντα ενδεχόμενες ατέλειες που προκύπτουν πάνω μας και ακολουθούν μια ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μας.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, "Το σώμα μου έχει κάποιες εμφανείς αλλαγές, που αποτυπώνονται μέσα από νέους και ενδιαφέροντες τρόπους. Δεν ήταν εύκολο να αποδεχτώ στην αρχή, το σώμα μου μετά την εγκυμοσύνη, αλλά όλο αυτό λειτούργησε σίγουρα ως μία καλή υπενθύμιση σχετικά με το πόσο υπέροχο είναι πάντα το σώμα μας". 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.