CELEBRITIES

Η Adele, αγνώριστη, γιορτάζει τα γενέθλιά της και ευχαριστεί τους followers της με μία σπάνια φωτογραφία


The Jennettes

6 Μαΐου 2020

Η Adele, αγνώριστη, γιορτάζει τα γενέθλιά της και ευχαριστεί τους followers της με μία σπάνια φωτογραφία

Η Adele είχε γενέθλια και ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τις ευχές με μία σπάνια φωτογραφία της, αποκαλύπτοντας πώς είναι σήμερα το σώμα της.

Πριν από μερικούς μήνες, είχαν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με τη νέα της εικόνα και ήταν άκρως εντυπωσιακές, καθώς η ερμηνεύτρια έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά. Η διάσημη τραγουδίστρια συνεχίζει να προσέχει και να φροντίζει τον εαυτό της και έτσι έχασε και άλλο βάρος.

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας για τα γενέθλιά μου. Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλείς και υγιείς κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιόρρυθμης περιόδου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πρώτους ανταποκριτές και τους εργαζόμενους στην Υγεία που μας κρατούν ασφαλείς, ενώ διακινδυνεύουμε τη ζωή τους! Είστε πραγματικά οι άγγελοι μας. 2020 εντάξει αντίο, ευχαριστώ”, σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία της.

Δείτε ακόμη:Τα πιο εντυπωσιακά looks του Met Gala 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.