CELEBRITIES

Η Judy Dench είναι η πρώτη 85χρονη star που γίνεται εξώφυλλο στη βρετανική Vogue


The Jennettes

6 Μαΐου 2020

Η Judy Dench είναι η πρώτη 85χρονη star που γίνεται εξώφυλλο στη βρετανική Vogue

H ηθοποιός Judy Dench είναι η μεγαλύτερης ηλικίας σταρ που φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue στην 104χρονη ιστορία του περιοδικού.

Η 85χρονη Βρετανίδα, θρύλος της υποκριτικής, μιλά για τη ζωή της στην καραντίνα, για το αν σκέφτεται να αποσυρθεί από τον κινηματογράφο και για τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του μυθικού μιούζικαλ «Cats». Η ηθοποιός έχει γίνει expert των social media κατά τη διάρκεια της κρίσης του COVID-19, καθώς εμφανίζεται σε video που δημοσιεύουν τα μέλη της οικογένειας της, παρ’ ότι η ίδια δεν χρησιμοποιεί προσωπικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είμαι βέβαιη ότι αισθάνομαι όπως όλοι οι άλλοι, τέτοιες πρωτόγνωρες στιγμές είναι αρκετά δύσκολο να κατανοηθούν» εξηγεί μεταξύ άλλων η ίδια.

Πριν την Judy Dench, το ρεκόρ κατείχε η Jane Fonda, που είχε εμφανιστεί στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue σε ηλικία 81 ετών, στο τεύχος Απριλίου του 2019.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.