CELEBRITIES

Οι ξεχωριστές ευχές της βασιλικής οικογένειας για τα πρώτα γενέθλια του Archie 


The Jennettes

6 Μαΐου 2020

Οι ξεχωριστές ευχές της βασιλικής οικογένειας για τα πρώτα γενέθλια του Archie 

Μπορεί να μην βρίσκεται μαζί τους φέτος, αλλά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δημοσίευσαν οικογενειακές φωτογραφίες με ξεχωριστές ευχές για τα γενέθλια του  Archie Harrison Mountbatten-Windsor, που μετράει μόλις έναν χρόνο ζωής. 

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ευχήθηκαν "χαρούμενα γενέθλια" στον μικρό με ένα βασιλικό οικογενειακό πορτρέτο στο Twitter από την περσινή βάφτιση του Archie. Όπως έγραψαν κάτω από το συγκινητικό post, "Ευχόμαστε στον Archie να είναι πολύ χαρούμενα τα πρώτα του γενέθλια".

Ευχές γενεθλίων για τον μικρό δημοσίευσαν και η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο στο Twitter. Η φωτογραφία του post είχε τραβηχτεί λίγο διάστημα μετά τη γέννηση του Archie. Η Meghan κρατάει χαμογελαστή το νεογέννητό της, ενώ o Harry, η μαμά της, Doria Ragland, η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος, κοιτάζουν με θαυμασμό το βρέφος.

"Χρόνια πολλά στον Archie Mountbatten-Windsor που γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια σήμερα", είναι οι ευχές που συνοδεύουν το post ενώ όπως σημειώνεται, "Ο Archie είναι το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας".

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ hamsussex

Δείτε ακόμη: Princess Diana Casual looks 


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.