CELEBRITIES

Chiara Ferragni: Η διάσημη fashion blogger έγινε 33 χρονών και το γιόρτασε με ένα οικογενειακό party εν μέσω καραντίνας


The Jennettes

8 Μαΐου 2020

Chiara Ferragni: Η διάσημη fashion blogger έγινε 33 χρονών και το γιόρτασε με ένα οικογενειακό party εν μέσω καραντίνας

Η Chiara Ferragni είναι η πιο διάσημη fashion blogger με εκατομμύρια θαυμαστές που την ακολουθούν στο Instagram και θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα για εκείνη. Χθες γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα ξεχωριστό τρόπο καθώς ζει στο Μιλάνο με τον σύζυγό της, Fedez και τον μικρό γιο τους, Leo που αυτές τις μέρες βρίσκονται αυτές τις μέρες σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

Οι μέρες στη χώρα της είναι πολύ δύσκολες λόγω του ιού και εκείνη από την πρώτη στιγμή συγκέντρωσε ένα πολύ μεγάλο ποσό για να βοηθήσει το σύστημα υγείας. Η ημέρα των γενεθλίων της, όπως είδαμε, ήταν πολύ όμορφη αφού δεν πτοήθηκε καθόλου και γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της στο σπίτι με τους δυο άντρες της ζωής της.

Το σαλόνι γέμισε με λουλούδια από τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ η μέρα ξεκίνησε με την πρώτη τούρτα έκπληξη για την Chiara. Ακολούθησε το cake που έφτιαξε ο σύζυγός της, Fedez για τα γενέθλιά της και το “Happy Birthday” που τραγούδησε εκείνος μαζί με τον γιο τους Leo.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.