CELEBRITIES

Η Μadonna ποζάρει με μαύρα εσώρουχα λίγο πριν το χειρουργείο: «Ευχηθείτε μου καλή τύχη»


13 Μαΐου 2020

Η Μadonna ποζάρει με μαύρα εσώρουχα λίγο πριν το χειρουργείο: «Ευχηθείτε μου καλή τύχη»

Η Madonna επιδεικνύει το σώμα της μπροστά από μια θεραπεία, που θα την κάνει να αισθανθεί πολύ καλύτερα.

Το 61χρονο ποπ είδωλο δημοσίευσε μια σειρά από selfies στο Instagram της.

«Επιτέλους θα κάνω την αναγεννητική μου θεραπεία για τον χόνδρο που λείπει!! Θα πηδούσα πάνω-κάτω αν μπορούσα μετά από 8 μήνες πόνου. Ευχηθείτε μου καλή τύχη! » σημείωσε στην ανάρτηση, η οποία περιελάμβανε μια selfie, καθώς και μια ασπρόμαυρη στην οποία βλέπουμε την πίσω όψη της με μαύρα αισθησιακά εσώρουχα.

Αν δεν το γνωρίζατε, η Madonna υπέστη σημαντικούς τραυματισμούς και πόνο ενώ ήταν στo Madame X Tour τους προηγούμενους μήνες, οι οποίοι την ανάγκασαν να ακυρώσει πολλές από τις ημερομηνίες της περιοδείας.

Η αναγεννητική ιατρική είναι μια διαδικασία αντικατάστασης ή ανάπλασης ανθρώπινων κυττάρων, ιστών ή οργάνων με σκοπό να αποκατασταθεί η κανονική λειτουργία του οργανισμού. Την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε πως κατά τη διάρκεια της περιοδείας της "Madame X World Tour" είχε κολλήσει κορωνοϊό, δίχως να το έχει καταλάβει ενώ περιγράφοντας την κατάσταση, τόνισε πως την είχε καταβάλλει σαν μια πολύ βαριά γρίπη.

«Όταν βγαίνει θετικό το τεστ αντισωμάτων, σημαίνει ότι έχεις κορωνοϊό. Προφανώς και είχα, καθώς ήμουν άρρωστη στο τέλος της περιοδείας μου στο Παρίσι, μαζί με πολλούς από την ομάδα», είχε επισημάνει η ποπ σταρ, ενώ είχε ακυρώσει όλα τα show της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS