CELEBRITIES

H Kate Perry εξομολογείται πόσο δύσκολη είναι για εκείνη η περίοδος της καραντίνας στη διάρκεια της εγκυμοσύνης


The Jennettes

14 Μαΐου 2020

H Kate Perry εξομολογείται πόσο δύσκολη είναι για εκείνη η περίοδος της καραντίνας στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η Kate Perry περιμένει το πρώτο της παιδί και η πανδημία την "βρήκε" σε αυτή την τόσο ευαίσθητη περίοδο, που είναι για κάθε γυναίκα η εγκυμοσύνη. Η αγαπημένη pop star εξηγεί για πρώτη φορά πως είναι πολύ δύσκολο για εκείνη να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση αφού η ψυχολογία της έχει αρκετές διακυμάνσεις.

Μπορεί στο Instagram να δείχνει την ευχάριστη πλευρά του εαυτού της όσο μένει σε καραντίνα για να προστατευτεί από τον ιό αλλά στο Twitter έκανε μια εξομολόγηση που πολλοί fans δεν περίμεναν, καθώς δήλωσε χαρακτηριστικά: "Προσπαθώ να αποφύγω τον ιό η τα "κύματα" κατάθλιψης που έρχονται με αυτή τη νέα συνθήκη".

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που μιλά για την κατάθλιψη που βιώνει στην εγκυμοσύνη της, καθώς σε τηλεοπτική εκπομπή είχε αναφέρει ότι έχει πέντε καλές και δυο κακές ημέρες την εβδομάδα. Πολλές φορές όπως δήλωσε, κλαίει γιατί δεν μπορεί να φέρει εις πέρας απλά projects, που παλαιότερα μπορούσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.