CELEBRITIES

Η κόρη της Gwyneth Paltrow, Apple έγινε 16 και μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της


The Jennettes

15 Μαΐου 2020

Η κόρη της Gwyneth Paltrow, Apple έγινε 16 και μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της

H Gwyneth Paltrow είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς του Hollywood και όπως φαίνεται, η ομορφιά της είναι κληρονομικό χάρισμα αν κρίνουμε από την κόρη της, Apple.

Η Gwyneth πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίες της 16χρονης πανέμορφης κόρης της, με αφορμή τα γενέθλιά της. 

Η Apple, την οποία η ηθοποιός έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της και μέλος των Coldplay, Chris Martin, έγινε 16 χρονών την Πέμπτη και η μαμά της δημοσίευσε αυτό το σπάνιο φωτογραφικό υλικό στο Instagram, προκειμένου να της ευχηθεί. 

Η μικρή καλλονή ποζάρει με ένα λευκό φόρεμα με κόκκινα λουλούδια, καθισμένη στον καναπέ ενώ οι ομοιότητες με τη μητέρα της είναι εκπληκτικές! Όπως γράφει στη λεζάντα η Gwyneth, "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι γράφω αυτές τις λέξεις αλλά... happy sweet sixteen, αγαπημένο μου κορίτσι. Είσαι το φως της καρδιάς μου, είσαι καθαρή ευτυχία. Είσαι τρομερά έξυπνη και έχεις την καλύτερη και πιο υπέροχη αίσθηση του χιούμορ. Είναι τιμή μου που είμαι μαμά σου". 

Η ιδρύτρια του Goop, έχει ακόμη έναν γιο, τον 14χρονο Moses, που έχει αποκτήσει με τον Martin, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2003 μέχρι το 2016. Η ίδια σήμερα, είναι παντρεμένη με τον συγγραφέα και παραγωγό, Brad Falchuk.

Δείτε ακόμη: Το πρωινό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.