CELEBRITIES

H κόρη της Jennifer Lopez, Emme είναι μόλις 12 ετών και παιδική συγγραφέας


The Jennettes

15 Μαΐου 2020

H κόρη της Jennifer Lopez, Emme είναι μόλις 12 ετών και παιδική συγγραφέας

Η Jennifer Lopez είναι πολυτάλαντη και χαρισματική και φαίνεται πως και η 12χρονη κόρη της, Emme ακολουθεί τον ίδιο δρόμο προς την επιτυχία. 

Η 12χρονη λοιπόν, Emme Maribel Muñiz αναμένεται να εκδώσει ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο, "Lord Help Me" που επικεντρώνεται στη σημασία της προσευχής και στη δύναμη της πίστης. Το πολυαναμενόμενο βιβλίο θα κυκλοφορήσει στα Αγγλικά και τα Ισπανικά στις 29 Σεπτεμβρίου. 

Η Emme, την οποία η Lopez έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony, άντλησε έμπνευση για τη συγγραφή της παιδικής της ιστορίας, από κάποιες καθημερινές της προσευχές. Όπως σημειώνει η 12χρονη, "Έγραψα αυτό το βιβλίο για να μάθουν και τα υπόλοιπα παιδιά την αξία της προσευχής όταν θέλουν να ζητήσουν βοήθεια".

Με αναγνωστικό κοινό την ηλικία των 3 έως 5 ετών, το βιβλίο της Emme αναμένεται να γίνει πολύ αγαπητό από το κοινό, αναδεικνύοντας το ταλέντο της από τόσο μικρή ηλικία. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.